|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Oto ludzie tak tęsknią za fake paskowym zrobiłem coś takiego...
Występują: Draxon klakson -Sorc. Jego level nie jest nikomu znany. Czasami summonuje orci leadary. Dręczą go nooby. Orc leader -Summonuje je Draxiu. nOOb -Przeszkadza draxowi. Odcinek 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę o dośc dobre komentarze... ![]()
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Do dupy.
Krótkie....... 2/10 >.<
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Jakoś mnie nie rozśmieszyło,tak nie wiem czemu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() Krótkie nudne i ogółem syf ale od czegoś trzeba zacząć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() dno... <10 znaków>
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Hmm... Tak szczerze mówiąc, to nie jest wogule śmieszne. Jednak masz w sobie jakąś dziwną iskre, a ten fake ma w sobie to coś, co mówi mi że masz szanse by naprawde rozbawiać ludzi...
Nie poddawaj sie odrazu, zmierzasz w dobrym kierunku, z tym że źle to wykonujesz. Być może następne wyjdą ci lepiej. Ale nazwa odstrasza...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() fabuła i grafika +.
Tyle powiem 8\10 zobaczymy jak dalej.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() ekhm,lepsze niż ostatnie,ale wsciąż nie miałem banana na twarzy.
Za bardzo przewidywalne.(już przy "nareścię mogę summonować potwory"można było się tego domyśleć).Chociaż na humorowych fake'ach się nie znam,więc do mojej rady idź z przymrużeniem oka ![]() Ale widać,że coś w tobie jest i ćwicz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
... Bez zmian.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() BR? <-- to już jest śmieszniejsze...
Po prostu zbyt przewidywalne, zbyt oklepane (udało się! udało! jeah! rządzę! OH nie, znoooowu? NIEEEE) a to pierwsze to takie jako tako drętwonudnonieorginalnozłe.A graficznie mogłeś dorobić brzegi trawy. Se voce quiser realmente ser mastah, voce deve fazer algo realmente bom. Algo o que fazem o sorriso em minha boca. Dawaj nowe i rób dalej... potrzeba dobrego fake'a paskowego, więc nie będę tego na razie gnoił... chociaż naprawdę mogłeś stworzyć coś orginalszego... Najwyżej się pośmieję z głupoty ludzkiej?
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 13-06-2007 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() DNO...
Wszystko jest takie beznadziejne i wogóle nieśmieszne.
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slabe i niesmieszne. Pozatym za krotkie. A mowiles gdzies w jakims temacie ze Twoje fake'i sa lepsze od fake'ow Lady Rookstayerka. Musze Cie zmartwic, sa takie same. Moze wykonanie lepsze ale sa bezsensowne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wkurza mnie już to!
TAKIE BEZNADZIEJNE! ŻAL WSPÓŁCZUCIE To jest GÓWNO! -10/10 ;<
![]() |