|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Nie za bardzo wiedziałem gdzie umieścić ten temat ale chyba tutaj będzie dobre miejsce na właśnie taką problematykę. Otóż chciałem prosić o poradnik albo jakąś instrukcje jak otrzymać możliwość dojścia na giant spider island. Mam zrobionego Goroma questa i kiedy wchodze w tp zostaje poprostu cofnięty o 3 sqm. Chciałbym (jeśli to możliwe)uniknąć schodzenia do podziemi pełnych z tego co wiem necro i innych nieumarłych. Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi (jeśli nie naruszą one żadnego z punktów regulaminu forum). P S Nie zamieściłem posta w dziale "Mainland", ponieważ tutaj chyba bardziej rzuca się w oczy :d
Your Bykunn Ostatnio edytowany przez BykuTM - 27-03-2007 o 15:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() najpierw musisz ja sobie odblokowa, tj. przejsc podziemiami i wyjsc na wyspe, dojsc do pokoju z tp i wejsc w ten czarny (chyba)
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Musisz isc podziemiami pelnymi necro i crypatmi i innymi syfami przjesc 1 wyspe 2( z hydrami) i dopiero (kolejnymi podziemiami) do Gs island ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Dzięki za wszystkie odpowiedzi !
Tak jak myślałem nie obędzie się bez podziemi.. eh co zrobić. Jeszcze jedno pytanie : - ) Słyszałem coś o jakiś pieczarkach które należy położyć na odpowiednich miejscach. Czy jest to potrzebne do uzyskania dostępu do wspomnianej wcześniej wyspy ? : - D Your Bykunn |
![]() |
![]() |