![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witamy naszego najnowszego użytkownika, którym jest Penguin
WItaMy i żeGnaMy ;D @kilka down Filmik był już wczoraj z rana pokazany ;d Tylko, że taif padł od demca z jasnych przyczyn ![]() Tak nawiasami byłem napity...
Ostatnio edytowany przez qq2 - 30-03-2007 o 08:10. Powód: bo tak xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
|
![]() Już było...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dlaczego "zegnamy"?? File: HAHAHAHA.rec Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 8b2bb962e65cc390e2b75ad0d864df11 Scan taken on 29 Mar 2007 16:50:06 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Wiec o co chodzi??
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() To z Widoku Qel a Tu Tego nie było a co do drugiego postu to sam się pożegnaj ;q
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() rehost plx ;o
Stalówka 15:16 Pawel Obi Van Kenobi [1]: kupie dobrom tarcze do jednej renki 15:16 Hesi Genix [1]: ja mam tarcze do 2 rak 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: a to niechce 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: bo w jednej renki 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: mam takom palke 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: szarom |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Rehost:> http://www.speedyshare.com/323801541.html Bo Rapidshare jest The Best... ![]() Ostatnio edytowany przez Zeny - 29-03-2007 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() plik jest czysciutki =]
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Łodz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
![]() |
![]() No tak ale jakto padl Taifun? >_<` Padl tak ale na Demonie...to czemu niby own3d.?
Nie rozumiem tego... VSK 3.0 V.I.P To potęga....nie chce krakac ale nie sciogac tego badziewu ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moon Argo
Profesja: Elite Knight
Świat: PAndoria
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Wolał paść na demonie niż zginąć z ręki gildi, z która jest w wojnie czyli Vision.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Pech ;] Ale tego pierwszego ładnie załatwili
![]()