![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() ![]() Oto mój mieczyk. Jeżeli wam się spodoba to narysuje coś jeszcze. Jeżeli nie to lipa ![]() P.S bądźcie wyrozumiali to mój pierwszy rysunek. Ostatnio edytowany przez Berburio - 10-10-2004 o 20:01. Powód: Zły tytuł |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() HEHE tutorial Khana, nieprawdasz? Nie cięki, tylko cienki i za grube ostrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Hmmmm.... hmmm... hmmmm....
Za grube ostrze.. niedocieniowane troche.. Rekojeść cała czarna?.. Popracuj jeszcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() I troche za krótka ta rękojeść. Gdzie tu miejsce aby złapać ten miecze?
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak w nazwie.
Atk: 35 def:20 Ten topór wykuty został przez najlepszych orkowych kowali. Wypada z : Ork leader (niezwykle rzadko) lub dostępny z questa. ![]() EDIT: Daje nowy mieczyk. Vampire Sword. Miecz ten został wykuty z kości wampira i obkuty w powłoke z normalnego miecza. Jest bardzo wytrzymały i silny. atk: 35 def:30 Wypada: z vampire (bardzo rzadko) ![]() Ostatnio edytowany przez Berburio - 10-10-2004 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Green Elf Forest
|
![]() takie sobie te rysuneczki. za słabo wycieniowane jak powedzał khan, a co do miecza wampira to troche kolorowy za bardzo :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Moze twoje prace wspaniale nie sa, ale wazne ze sie starasz, pocwiczysz i za jakis czas mam nadzieje ze zrobisz cos naprawde dobrego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok następne:
zwykłe axe. Takie statsy jak w tibii.(chodzi o to z długą rączką)co ma bodajże 12 atk i 10def (moge się mylić) ![]() I do tego łuk z brązu pomalowany na brązowo. Wykłuli go elfowie w tibii jest tylko jeden. Używa go król elfów. Można zdobyć jedynie z questa który odbywa się raz na rok w którym chodzi o zabicie tego króla i zabranie łuku. Po drodze czekają liczne pułapki bo elfowie to spryciarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Gdańsk, Orunia
![]() |
![]() stounkowa jak na tak duże prace to mają mało ozdubek i do tego bez cieniowania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Amulet of more.
Ma pięć ładowań. Za każdym razem jak widzisz potwora klikasz use (jeżeli chcesz) i wpisujesz liczbe ile ma być kopji (maksymalnie 50) jeżeli wywołasz od 21 płacisz za każdego monstera przywołanego 10 życia. Do kupienia w kazoodron za 100 k lub do zdobycia w queście król elfów w tajemnym tunelu. ![]() EDIT: Ice rapier zbluzgany krwią. ATK: 100 DEF:0 Kiedy go znajdujesz pojawia się duch i pyta czy będziesz go używał do zabijania ludzi. Jeżeli tak... duch cię zabije ale nie obniży levelu tylko skille i do świątyni. Zabierze ci jakiś armor lub miecz którego używałeś. Dostaniesz ice rapiera. Jeżeli nie... dostaniesz ice rapiera który po jednym udezeniu prysnie. Jeżeli zabijesz 40 osób tym mieczem stanie się on ice rapierem zbluzganym krwią,jeżeli podczas pk-owania ktoś cię złapie ice rapier wyparuje. Jeżeli ci się uda dostaniesz blood of ice rapier.i skille wzrosną o 2 każdy. ![]() Miecz który najlepiej działa na demony.Można ładować go runami na które ma miejsce. Atk: 50 Def:20 Wypada z: Demon(niesamowicie rzadko) ![]() Ostatnio edytowany przez Berburio - 11-10-2004 o 07:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() a ja niewiedziałem że Ice Rapier ma krew w żyłach ? (on ma nawet żyły ???) . Bo jeśli piszesz Blood of Ice Rapier to znaczy Krew Ice Rapiera (niebede tłumaczył nazwy miecza bo niewiem czy Rapier to po polsku jest ;P bo ice wiem że lód
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Pixelart polega na tym, że rysujesz każdy pixel po koleji. Nie możesz używać ciągle standartowych barw i zalewać wszystko na jeden kolor.
Jeśli dalej będziesz tak robić to lepiej zajmij się czymś innym.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaglada ma racje. Tu nie mozna narysowac ksztaltu, wypelnic kolorem i miec radoche. Tu kazdy jeden pixel gra wazna role. I cieniowanie masz zle... cieniowac trzeba... jesli przedmiot/osoba/niebo czy cokolwiek nie jest cieniowane wyglada po prostu brzydko... ;/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jeśli myślisz, że im grubsze ostrze tym lepsze to się (grubo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Jedno słowo: BRZYDKIE. Weź się w garść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() jedno słowo:
ŹLE |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Gdańsk, Orunia
![]() |
![]() Dlaczego te miecze są tak grube nie mogą być cienki i długie
i wzorków więcej ale i tak jest mało |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Nie chce cię krytykowć bo wtedy ja też oberwe ale powiem że mi sięzbytio nie podoba :/ Po pierwsze za duże, po drugie tak jak ktoś wyżej mówił bez cieniowania i qwszystko zalane kolorem jednym a nie pixel po pixelu ... no ale przynajmniej opisy fajne
![]()
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Hail przedszkole !!
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam ![]() |
||
![]() |
![]() |