Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-03-2007, 18:21   #1
BykuTM
Użytkownik forum

BykuTM's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2007

Domyślny Wooden Blessed Stake

Mam pytanie odnośnie tego 'ścinacza prochów' :d Otóz jak pewnie większość z Was wie strona erig.net nie działa chwilowo z przyczyn prawdopodobnie technicznych. A bardzo zależy mi na szybkim zrobieniu questa na wooden blessed stake. Chciałem spytać czy ktoś może mi powiedzieć (jeśli pamięta i jeśli można) w jakiej kolejności trzeba chodzić do poszczególnych miasta żeby 'pobłogosławiono' nam stake ? Czy może niema to żadnego znaczenia. Jeśli pytanie to narusza regulamin forum o quest spoilingu prosze nie odpowiadać. Jednak myślę, iż nie jest to wielki QS ponieważ nie prosze co trzeba do poszczególnych npc mówić do tego już sam dojde metodą prób i błędów, jednak niemam tyle pieniędzy na podróże statkami żeby powyższą metodą sprawdzać wszystkie miasta.

Yours Bykunn
BykuTM jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-03-2007, 19:03   #2
Oskar111
Użytkownik Forum

Oskar111's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Na Emeryturze
Imię: T!
Domyślny

mi dziala ta stronka nie wiem o co wam chodzi ;p

niewiem czy to jest quest spoiling ale chyba nie skoro nie podam ci na tacy co masz zrobic i gdzie x)

tak wiec po kolei miasta wymienie
Thais
Carlin
Ab'dendriel
Venore
Kazordoon
Edron
Darashia
Ankrahmun
Port Hope
Liberty Bay

a nawiasem mowiac poza erigiem jest jeszcze inna stronka ze spoilami xp taka dziwnie nie lubiana przez wielu userow tibia.pl
stary 31-03-2007, 01:18   #3
NeX_Serina
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BykuTM Pokaż post
Mam pytanie odnośnie tego 'ścinacza prochów' :d Otóz jak pewnie większość z Was wie strona erig.net nie działa chwilowo z przyczyn prawdopodobnie technicznych. A bardzo zależy mi na szybkim zrobieniu questa na wooden blessed stake. Chciałem spytać czy ktoś może mi powiedzieć (jeśli pamięta i jeśli można) w jakiej kolejności trzeba chodzić do poszczególnych miasta żeby 'pobłogosławiono' nam stake ? Czy może niema to żadnego znaczenia. Jeśli pytanie to narusza regulamin forum o quest spoilingu prosze nie odpowiadać. Jednak myślę, iż nie jest to wielki QS ponieważ nie prosze co trzeba do poszczególnych npc mówić do tego już sam dojde metodą prób i błędów, jednak niemam tyle pieniędzy na podróże statkami żeby powyższą metodą sprawdzać wszystkie miasta.

Yours Bykunn
tibia.org.pl plz?
jak juz go wykonasz mozesz go robic u voodoo mastera zamiast latac po calym swiecie (porada na przyszlosc)
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania