|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Więc, apropo tematu: Jak truje poison storm: ile hp zabiera w sumie, ile na 1 "hit", jak dlugo jest sie zatrutym.
Chodzi mi o konkretne odpowiedzi, bo to, ze truje marnie, niplaca sie i tak dalej to wiem z plotek ![]() ![]() A jako druga czesc tematu - alternatywna wersja poison storma ![]() Moim zdaniem powinien wygladac tak: osoba zatruta traci 200hp potem 100hp a potem po 2 razy 80, 60, 40, 20, 10, to by dalo razem ~700+hp... No moze troche za duzo.. zwlaszcza ze obrazenia sa stale i z takimi sie zaczyna... wiec moze 100hp na 10 lvli? wiec druid na 40 zada 200-100-100, na 50lvlu 200-200-100, na 80 400-200-200-100-100, albo cos w ten desen? Co o tym myslicie, jakie sa wasze wersje? ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Poisson storm jest tylko dla paccow. Zabiera bodajze 600 many (nie chce i sie lookac) i zabiera zaleznie od levela i m levela. Ja kiedys dostalem od Ce'Zeta (53 druid) za 20 poissona i schodzilo w dol. A co do twojego pomyslu to jest zly bo czar bylby za silny, lepszy od UE.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Taaaak ? Niemozliwe.
Wiekszosc raczej posiada antidote(spontaniczna), i wydatek 30 many nie jest najwiekszym problemem , i latwo zatamowac "wyciek" poisiona , wiec zastanow sie facet czy takie to dobre... to tylko do lookania na hity ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() @up
hehe juz to widze jak zatruty demon pieknie sie exana poxem leczy ![]() jakby ranilo od 200 to byl by to zdecydowanie za silny czar do walki z potworami. do walki pvp pozostawalby dalej pratkycznie bezuzyteczny.
#5 |
Nieobecny.
|
![]() Był już temat z bardzo obszerną dyskusją na temat tegp czru.
|
![]() |