![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ...
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() Mam FS(fire sword) i mam kase na BS(bright sword) i nie wiem czy kupowac go bo ma tylko o 1pkt ataku wiecej prosze pomozcie mi mam skille 60/60
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Kup. Jakbyś był spostrzegawczy to byś wiedział dlaczego tak a nie inaczej powiedziałem.
A zresztą do przyklejonego!!
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1 pkt. ataku to okolo 10 obrażeń więcej. BS niby ma dużo defa, ale po teorii Eternala można olać defa. Może zostaw FSa i zainwestuj w jakiegoś arma czy shielda
![]()
![]() |
#4 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() Kup, a to z tego powodu , że następnym mieczem jednoręcznym po bright swordzie jest Magic Sword, którego pewnie będziesz miał na około 100 levelu. Więc chcesz latać do 100 z fire swordem? A defense się przyda do blokowania. A jeden punkt ataku więcej też zawsze coś daje.
@down Zależy od cen na światach i od ilości posiadanych pieniędzy. Ale i tak do 70 levela z fsem się nie chodzi. Ostatnio edytowany przez Fred Druid of Pacera - 03-04-2007 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Cytuj:
@Topic Zalezy jakiego masz shielda, ale radze kupić.
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() nie kupuj, kup jakis lepszy armor
do 45 mozesz spokolnie latac z FSem i poznej zrobisz se quest ;d def w broni jest malo wazny wiec jak masz tarcze lepsza od dragon to ten BS ci malo potrzebny (teoria eternala) |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Szczerze to polecam jak najbardziej kupic bo:
1.Ladniej sie komponuje z gsem jako 2 bronie razem 2.Jest niezawodna przy expie jak i przy bloku Co do osob co ciagle mowiac o tym defie.temat byl tyle razy walkowany lecz uwazam ze mimo tego ten def brighta ma jakies znaczenie w defie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() kup gsa...lepiej na tym wyjdziesz