Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-09-2004, 23:14   #1
UlcialOver
Użytkownik Forum

UlcialOver's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole

UlcialOver ma numer GG 5003039
Domyślny Orc land . Co? gdzie? jak?

Kolejne pytanko , od jakich skilli i levela chodzic mozna na orc land?? sam czy z blokerem? mowie oczywiscie o palku.. MOzna tam chodzi solo? i jakie tam zagrozenia sie czają? I najwazniejsze.... jak tam dojsc? , z gory thx za pomoc
02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter).
UlcialOver jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-09-2004, 05:17   #2
MistrzYoda
Użytkownik Forum

MistrzYoda's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania

MistrzYoda ma numer GG 5336421
Król W dupe kopany OL - Uwaga na Lagi ( Titania )

Witam!!
Orc Land - Myślę że lvl 35 ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy nas lag może złapać idziemy tam z drogi od Ab'Dendriel -=-=> Przechodzimy przez most trolii idziemy koło draga ( Dla chętnych 700 expa , i gówno loot ). Potem w prawo i następnie kierujemy się na północny zachód - Orc Land jest nad Amazon Camp ( odległość około jak z Kopalnii do AB ). Pierwsze co zobaczymy na horyzoncie to tak zwany przeze mnie Posterunek Orków -> Orc Leader, Orc Besrserker, Worrior, Shaman i zwykłe orki chyba widziałem tam Posiony Spiders. Do wieży nie wchodzić pallem bez Blokera grozi natychmiadtowym dead'em pierwszym poziom chyba 4 worrior i 2 sperman natomiast wyżej hhehe Orc Berserker a on potrafi *******nąć . Dalej idąć na Zachód mamy Orc Fortess no i tu zaczynają się jaja. Początek jest taki że wchodzisz i na wstęp masz praktycznie wszystko tylko zależy od ilości. Wiadomo im niżej tym ciekawiej - najgroźniejszy tutaj Orc Worlord a najszybszy Orc Rider. Sczerze ponad brame nigdy nie wszedłem ponieważ nie zrobiłem większego lvl jak 29 Royal :/. Co do skills to 70+ najlepiej 35 lvl i 75 no i przydoło by się gfb i hmm ponieważ czasami może być naprawde nie ciekawie :/. Dobrze że jesteś pacc przyda ci się haste. Weź sobie bohy i nienajlepszy equipment ale to już twoja sprawa jak padniesz , Ale poczekajmy miesiąc-półtorej to przedstawie screens

Prosiłbym o Opiniie na temat OL i OF
P.S - Awans z nocki <=> 04:48 You advanced to magic level 3.
MistrzYoda jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2004, 15:21   #3
UlcialOver
Użytkownik Forum

UlcialOver's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole

UlcialOver ma numer GG 5003039
Domyślny

Dzięki Yoda za pomoc, na pewno mi sie przyda, teraz juz wiem co i jak z tym Orc landem szkoda ze nie ma juz reputki
02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter).
UlcialOver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-09-2004, 16:13   #4
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Hm jak nie znasz OF to nie radze samemu.

poza tym w forters na dzien dobry masz zerki, liderki i smoka w ilosci na pewno przewyzszajace mozliosci palka na 35 lvl.
chyba ze masz steelth ringa (bo raczej 15mlvl na 35 raczej ciezko)
to wtedy mozesz cos motac z wejsciem.
inaczej nie da rady

do podziemi OF nie radze jesli ich dobrze nie znasz.
nagle zobaczysz ze leci na ciebie pare warlordow i zgon ^^
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania