|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam. Otóż mam pewien dylemat. Posiadam 3 postacie i nie mogę się zdecydować którą grać
![]() ![]() ![]() 33 Druid, 39 m lvl, Unitera 30 Knight, Skile 69/62, Obsidia 35 Paladin, Skile 63/40, Pandoria Warto dodać, że na żadnej z tych postaci nie mam problemów z kasą. PAcc zamierzam kupić na wyższym poziomie (ok. 60), do tego czasu mogę spokojnie grać na FAcc-u. P.S: Nie myślcie że jestem osobą nie mającą własnego zdania i nie potrafiącą dokonać samodzielnego wyboru.Według mnie każda z tych profesji ma swoje zalety jak i wady a ja poprostu chcę wysłuchać opinii doświadczonych graczy, którymi być może będę się sugerował. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
|
![]() No nie jestem zbyt doświadczonym graczem, ale według mnie powinienes grać tą postacią, którą ci się najlepiej gra i która daje ci najwięcej przyjemności.
Ja z tych 3 opcji wybrałbym Knighta bo nim najlepiej mi się gra.Ale to już kwestia gustu. I niechc mnie nikt nie bluzga że wybrałbym Knighta bo po (D)update jest pro mega łatwa w obsłudze postacią.Gram nim bo lubie. Również pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez Manis - 02-10-2007 o 14:05. Powód: A tu co sie pisze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na twoje pytanie mozesz odpowiedziec sobie tylko ty sam... nie popelniaj błędy masy ludzi, grając dla levela i statystyk szybko stracisz przyjemnosc z gry, tibia przestanie byc przyjemnoscia tylko rutyna. Graj tym czym ci wygodniej. =]
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Druida odradzam, zwłaszcza na faccu.. Palek ma słabe skile, a knight to najlatwiejsza profesja po update. Ja bym wziął knighta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() Sęk w tym, że mi wszystkim gra się fajnie i przyjemnie ;p Druidem lubię robić runy i atakować czarami, Paladinem lubię polować na mocniejsze potwory, Knightem lubię zdobywać coraz lepszy ekwipunek i walczyć w zwarciu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ostatecznie wybieram Paladyna
![]() ![]() Ciekawe czy utrzymam się przy tym wyborze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Hmm.. Myśląc przyszłościowo wybrałbym Druida, czyli postać magiczną. Dlaczego ? Otóż CipSoft ma to do siebie że lubi rozdawać, a potem zabierać. Jeśli na początku dał dosyć dużą przewagę postacią magicznym, potem zredukował im moc i dał bardzo dużo Rycerzom i Paladynom. Możemy śmiało zakładać że w updacie 2007/2008 Druidzi i Magowie znów coś dostaną, a knighci i palkowie pozostaną bez zmian lub zostanie im coś odebrane. Oczywiście teraz gra druidem jest męczarnią i oczywiście o wiele przyjemniej gra się knightem lub pallkiem. Ale czy nie watro poświęcić się teraz aby potem było lepiej ? Zarobisz sobie na PACC, a po updacie będziesz śmigał i wymiatał.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Jeśli Lubisz szybko expic ^^ to zagraj paladaynem
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmin Fen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Matsunai
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Graj Druidem, tylko kup PACC
. Pozdrawiam*
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ---------------------------------------------------------------------------- Skoro gra Ci się każdą postacią dobrze to graj kolejno po trochu, jak dalej nie wiesz co zrobić to może zrób sobie harmonogram "dziś gram knightem, juro drutem a za dwa dni łucznikiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
![]() |
![]() Hehe, znalazłem sposób na to żeby wybór był łatwy. Korciło mnie żeby grać Knightem, więc bez zastanowienia padłem Paladinem i Druidem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() UP@
Ciekawy sposób... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() jesli masz duzo kasy to wybiez palka i skiluj do 70~ palkiem mozna niezle expic juz od 35lvl time ring + boh i na pohu wyciagniesz nawet 60lvl, Knightem pieknie sie expi na wyszym lvlu 60+ ale wczesniej dlugo trzeba rowijac postac to moje zdanie o druidzie nie wspominam bo nie radze ci go szkolic wali tyle co Pal i knight a ma owiele mniej hp chociaz teraz czesto szukany na hydra hunt itp. sam musisz wybrac
![]() |
![]() |
![]() |