|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Płock
Stan: Początkujący
Imię: Sniper'Blood bro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Perfect Insanity
Świat: Saphira
Poziom: 133
Skille: 98/75
Poziom mag.: 21
|
![]() Mam sorca level 29 i niemam pojecia co zrobic zeby jak najszybciej wbic level 60
jezeli ktos umie sorcem szybko wbic lv 30-60 niech mi powie na jakich potworach najszybciej sie expi na poszczegulnych levelach... dziekuje za uwage ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Szybko wbijesz taki lvl na guardach. Im większy lvl tym na wyższe spawny możesz chodzić. A jeśli posiadasz pacca, to na tym 29 lvl exp na tar tomb -2, z monkiem do około 40 lvla, a potem z zsumowanym dsem możesz expić na -3. A na około 50 lvl już bez summonów na -3. Ten sposób expa który ci napisałem, sam wystestowałem i jest wg. mnie dośc szybki i opłacalny.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Do 33 poziomu, exp na cyclopach w mount sternum.
Do 45 biegać możesz na gaurdah w kazz, a jak kupisz PACC, to z blokerem + jeszcze 1 shooterem (najlepiej druid ![]() A jeśeli nei masz pacca, to można też po POHu latać, tylko miej t ringa jakby Old Widow był ;] Ostatnio mi kumpla ubił ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() dobij szybko do 33 lv i z woi po tombach lataj lub guardy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() tam mowisz szybki exp?
z monkami szybko sie expi?? bylem tam i dla mnie nudy ![]() ![]() guardy - sux - przez pk teamy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Sniper'Blood bro - 02-04-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Drogi Sniper'Blood bro, czy wiesz po co pisane są poradniki? Po to, aby ludzie tacy jak ty nie tworzyli nowych tematów i nie zaśmiecali forum! Jeśli chcesz się dowiedzieć nieco o profesji Sorcerer, to zajrzyj do tego tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=122495
![]() Pozdrowienia, LookamZzaRogu PS: Czy tak trudno jest użyć opcji "szukaj"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() drogi LokamZzaRogu
wyszukiwalem expienie sorcem szybkie expienie i tyle kombinacji tego wyszukiwalem ze niespamietam wszystkich ale niezlalazlem nic co mnie ciekawilo wiec napisalem ten temat chyba wiem ze niepowinno sie zasmiecac forum ja napisalem tylko ten temat w celu dowiedzenia sie jak expic xD