|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Postanowiłem wybrać się sam na Dragona, ale dołączyli kumple więc nie mogłem im odmówić i poszliśmy razem:
![]() ![]() ![]() ![]() Kolega się pytał czy mam UHy: ![]() Już blisko: ![]() ![]() No i tak mało expa: ![]() ![]() Już drugi Dragon: ![]() ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() Zdenerwował się na koniec: ![]() A tu ja już sam ide na Dragona i spróbuję go zabić bez niczyjej pomocy. Po drodze Berserker: ![]() ![]() ![]() I czy to będzie mój pierwszy Dragon Solo??? ![]() ![]() ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I udało się: ![]() W sumie na te 3 Dragony poszedł plecak UH, musiałem też leczyć Boromirera. Loot to 3 Kusze, 2 Mace, 2 Dragon Hamy i troche kasy. Można stwierdzić, że te hunty są narazie dla mnie nieopłacalne. No chyba, że wypadnie Dragon Shield.
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Fajne ss'ki, ciekawe kiedy jabende mógł braś somczki na solo
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() gratz - jak rozumiem to twoje pierwsze dragi...
SS spoko, byłyby wypasiano pewnie gdyby nie to, że sam chodzę na dragi 9na razie blokuje qplowi, ale jak skończe trenować to ide solować). ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() bardzo fajne Sski
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() coś długo biłeś tego pierwszego
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Fajne screeny powodzenia w dalszych podbojach zamku
#9 |
Guest
|
![]() No fajne screenshoty, ale na twoim miejscu bym zaczol trenowac.... Na twoj lv to te skille sa bardzo zle :tongue:. Zacznij trenowac.
|
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() SS są spoko, na pierwszego draga też wybiorę się do zamku8), a skiille są OK, Fkk ty byś chciał niewiadomo jakich, może 80/75, zastanów się zanim coś powiesz.
Spoko będzie chciał to se potrenuje, temalem skilli sie teraz nie zajmujmy. |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Elo normalnie knight na 30 lv ma 70/70 a popatrz na raul.... I skille sie najbardziej licza a nie lv. jak ma sie duze skille szybko sie expuje i tyle. Nie masz racji.
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem Raul ma dobre skills
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() aff beznadziejne ssy
@up w archeologa sie bawisz? ... |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Kurw... nagroda dla tego pana w dziedzinei "archeologia" wykopal temat z przed 2 lub 3 lat xD
A tak w ogule to masz racje niezle skile xD @up sekundy ... ale nie badz dla niego surowy kiedys znalazlem temat z 2004 i mnie nikt nie zjechal ![]() Ostatnio edytowany przez Pavel321 - 02-04-2007 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Eee no , dobrze powspominać
![]() ![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
|
![]() 06-05-2004, 11:13 - omg warn dla tego pana co to odkopał!
#17 |
eX Moderator
|
![]() Aż się łezka w oku zakręciła. ;]
![]() |