|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() przedwczoraj wlaze sobie na kompa a tam mi jakis błąd wyskakuje:/
olalem to i wszedlem na gg a tam zonk:/ kumpel mi cos pisze a ja widze tylko error23:// no to wkurzony postanawiam wlezc na tibie, wpisuje swoj numer i haslo wybieram postac a tu zonk ![]() wyskakuje mi jakis błąd i zamyka mi tibie:// do tej pory nie moge grac w tibie ![]() pomozcie plz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Na WinME/XP występuje ponoć tera jakiś bug z GG. A co do tibii to niewiem co jest :/
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mialem ten problemik. Mozna postepowac tak, jak napisali na www.gadu-gadu.pl, zainstalowac nowy Service Pack lub moj sposob : jesli masz partycje, to zainstaluj po prostu nie na dysku z WIN XP, tylko na innym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Gostyń
|
![]() Cześć. Co do tibi to nie wiem , ale terz tak miałem z gg , zrobilem formata (wgraj od nowa windowsa) i powinno być dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() dalej nie działa
![]() tibie przeinstalowałem i chodziła całe 5 minut, a teraz dalej nie chodzi(przeinstalowałem już 3 razy, gg 4 razy ![]() formata jeszcze nie robie bo nie bardzo sie znam i bedzie musial do mnie kumpel przylezc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Allenstein
|
![]() Coś mi sie zdaje, że w końcu ktoś ma to co ja =] współczuje stary... akutalnie próbuje rozgryźć czemu ten errorek wystepuje...
jak coś sie dowiem to Ci powiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Wiec tak :
Po pierwsze GG. Dziala sie tak na WinXp/2000 jestem to spowodowane usterka programowa. Oficjane zrodla mowia o sciagnieciu uaktualnien , ale i to moze nie pomoc. Mozna tez instalowac gg na innej partycji niz na tez z Windowsem , lecz to tez nie pomaga. Jeseli wyskoczyl raz blad , to sa dwa wyjsia --FORMAT dla bardziej zaawansowanych oraz dla normalnych ![]() ![]() Co do Tibii jest to blad pliku w Tibi. Łamie on zabezpieczenie tzn narusza poziom polaczenia z internetem w starszych wersjach WinXP/2000 ( chodzi o uaktualnienia) i dopoki sie nie zaktualizuje systemu to moze nie dzialac zawsze Pustynia-Piasek-Fabryka-Komputer i ile to nerwow kosztuje ten piasek po przerobce ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia*****
Wystąpił problem z akplikacją Tibia***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy z kłopoty. Przekaż inormacje o tym problemie firmie Microsoft. Utworzyliśmy raport o błędach, który możesz nam przysłać. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo. Aby zobaczyć, co zawiera ten raport o błędach, kliknij tutaj. "Kliknołem tutaj" i: Sygnatura błędu AppName: tibia***** AppVer: 7.3.0.0 ModName: tibia***** ModVer: 7.3.0.0 Offset: 00052291 Szczegóły raportu Ten raport o błędach zawiera: informacje o stanie aplikacji Tibia***** podczas wystąpienia błędu; wersję systemu operacyjnego i używany sprzęt komputerowy; cyfrowy identyfikator produktu, który może być użyty do identyfikacji licencji użytkownika, oraz adres IP komputera użytkownika. Nie gromadzimy celowo plików użytkownika, jego nazwy, adresu, adresu e-mail ani żadnych innych możliwych do zidentyfikowania informacji osobistych. Mimo to raport o błędach może zawierać informacje właściwe dla klienta, takie jak dane otwartych plików. Jeżeli takie informacje są dost epne, mogłyby być użyte potencjalnie do określenia tożsamości użytkownika, ale nie zostaną użyte do tego celu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wordi - dzisiaj ściągnołem uaktualnienie i nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
![]() |
![]() Trzeba bylo by wejsc do rejestru windowsa i sprawdzic tam
ale nie bede pisal bo jak cos zlejbiesz to ci windows padnie i fromat wita ![]() odezwij sie na gg moze omoge A co do uaktualnien czy aby najnosze masz SP2?? Do milego |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Ja bym odrazu zrobij format jak bymi Tibia nie działała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wordi: może i bym zagadał tylko jak(gg nie działa)....
jak coś to na tlenie mam nik masel14 - odezwij sie plz Rysa Zapomnienia: cza umieć ![]() może ktoś napisze jak formata zrobic i zainstalować windowsa |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Wiec pewnie masz kolegow a oni z pewnoscia sie na tym znaja czyz nie ?? A co do formata jesli juz chcesz sam tak zrobic to tak ![]() Wsadzasz Cd z Windowsem ( Orginalnym ... ![]() ![]() Powodzenia ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() mo więc nadal mi nie chodzi tibia:/
wczoraj od godziny 19 do 23 i dzisiaj od godziny7:30 do godziny 10 instalowalem windowsa, naprawialem istniejacego itp. i co?? i nadal tibia nie dziala ![]() ![]() ![]() moze ktos ma jakiegos kumpla informatyka czy cos co bedzie wiedzial co musze zrobic.... plz pomozcie moze to jakis wirus albo cóś?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |