|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Nudzi mnie juz ta ciagla gra dragi>hydry>dragi>hydry. I postanowilem zrobic cos oryginalnego, zwlaszcza po to zeby sie samemu przekonac jak to bedzie dzialac. Stworze rycerza ktorym bede walczyl nago. I stad moje pytanie: jaki musze miec fist fighting zeby zwracalo mi sie na rotach nago zbierajac sama kase? Tzn zeby kasa stracona na uhach byla co najwyzej taka sama jak wyciagniete z nich gp. Przy okazji chce sie załapać do czołówki fist fightingu więc długi trening nie stanowi dla mnie problemu o ile taki jest potrzebny. (mam odpowiedni software)
Ostatnio edytowany przez marcivo - 05-04-2007 o 21:51. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Brawo, nie jesteś kolejnym "mósze wyekspić 50ka do jutra albo siem powiesze".
Masz zamiar grać ciągle bez eq? Bo tak może być ciężko ;P
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() To może być ciekawe. Pomysł ciekawy, tylko ciekawe czy ci się uda
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
|
![]() trzymam kciuki zycze powodzenia i czekam na efekty
![]() ale jest 1 problem. bez eq prawdopodobnie bezdie ci szedl conajmniej 1 uh na rota. oznacza to ze musialo by leciec z kazdego 185 gp a nie leci nawet 40 ;p |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Ewentualnie zagadaj do Luvla z Amery, który lada dzień osiągnie 100 fista.
![]()