Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-04-2007, 02:28   #1
Wicheer
Użytkownik Forum

Wicheer's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2006

Domyślny Czy knight i palek sa tak naprawde bardzo oslabieni? PK movie.

Dzisiaj po skonczonym banie postawnowilem robic to co lubie najlepiej a mianowicie popkowac. Padlo na 49rp ktory bil mojego noob chara, a takze 43 kine.
Obejrzcie filmik i zastanowcie sie jeszcze raz przed napisaniem ,,knight i palek'' to najwieksze gowna, tylko sorciem sie da grac'' Jesli nie jest sie kompletnym idiotom i potrafi sie trafic w hotkeya, nie jestes w stanie pasc jesli nie polozysz sie na 1hita/combo

http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/21994

Ostatnio edytowany przez Wicheer - 06-04-2007 o 02:52.
Wicheer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-04-2007, 03:04   #2
Advocate
Użytkownik Forum

Advocate's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2005

Pergamin

Tym filmem pokazales jak slaby potrafi byc 60~ ms gdy sie nie nosi odpowiednich run, nie umie odpowiednio trapnac oponenta ani zgrac sie w czasie z uzyciem UE... no przepraszam bardzo ale 28 sorc by sobie radzil rownie dobrze, 2 demon skelly albo 2 FE+ kilka m walli i hmmy, wystarczylo tylko trapnac tego pala, w kanionie i tam samo z knightem na foldzie (ale odrazu trapnac, a nie czekac az sie runy i MFy skoncza -,-) dodatkowo mowisz ze ludzia maja nie narzekac na palow i knightow? a co moze zrobic taki pall/knight gdy jakis mag leje go jak dzika swinia z SDkow, summonow i instant spelli ? jedynie uciekac, no rzeczywiscie zadnych powodow do narzekan -,-
Advocate jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 03:26   #3
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Advocate Pokaż post
Tym filmem pokazales jak slaby potrafi byc 60~ ms gdy sie nie nosi odpowiednich run, nie umie odpowiednio trapnac oponenta ani zgrac sie w czasie z uzyciem UE... no przepraszam bardzo ale 28 sorc by sobie radzil rownie dobrze, 2 demon skelly albo 2 FE+ kilka m walli i hmmy, wystarczylo tylko trapnac tego pala, w kanionie i tam samo z knightem na foldzie (ale odrazu trapnac, a nie czekac az sie runy i MFy skoncza -,-) dodatkowo mowisz ze ludzia maja nie narzekac na palow i knightow? a co moze zrobic taki pall/knight gdy jakis mag leje go jak dzika swinia z SDkow, summonow i instant spelli ? jedynie uciekac, no rzeczywiscie zadnych powodow do narzekan -,-
Nie pasi? To zmien gre, cipsoftu i tak nie ubłagasz żaląc się na forum.tibia.pl.

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 03:52   #4
Wicheer
Użytkownik Forum

Wicheer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Advocate Pokaż post

nawet nie bylem do tego odpowiednio przyszykowany, odrazu po skonczonym banie poszedlem pkowac. Chociaz i tak nie sadze ze wieksza ilosc sd/innych run pomogla by mi w zabiciu ich, knighta bym zabil owszem, ale na pewno nie gdyby byl blizej pz. Co do ms, 60-70 ms bedac na expowisku bez problemu moze pasc od 100ms'a ktory laduje w niego spam sd poprostu nie nadazy sie manasowac, kiedy to knight/pal moga uciec bez problemu. O co mi chodzilo wstawiajac ten film? Poprostu zeby ludzie tacy jak ty wreszcie sie zamkneli i przestali narzekac na nie rowne profesje. Kazda profesja jest na swoj sposob dobra. Uzyskaj kazda wysoki lvl to sie o tym przekonasz
stary 06-04-2007, 04:41   #5
chesek
Użytkownik Forum

chesek's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Domyślny

IMHO nie pokazałeś w tym filmie nic, co mogłoby wskazywać na to czy faktycznie jest tak jak mówisz. Tego knighta mogłeś łatwo załatwić, wystarczyło dużo więcej ihów albo jakieś fieldy pod. I to, że ty go nie zabiłeś nie oznacza to, iż nikt by tego nie zrobił. :S A nie sądzę żeby koleś nosił przy sobie 10 bp uh~.
Nie byłeś przygotowany - ok, ale nikt normalny, który idzie na zamierzone pk nie pakuje się na "odwal się", tylko stara się wziąć runy/poty aż po sam cap.
chesek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 05:32   #6
Wicheer
Użytkownik Forum

Wicheer's Avatar

Domyślny

Kazdy doswiadczony sorc powie ci to samo, wystarczy troche praktyki a nie bierne ocenianie filmikow. Jedyne o co chodzilo mi w tym filmiku to pokazanie ze jednak inne profesje nie odstaja tak bardzo od sorcow. I tu nie chodzi tylko o PvP, ale i o exp. Owszem, sorciem/drutem masz o wiele wiekszy exp ale do 90 lvla hunty zwracaja ci sie praktycznie tylko z dragow, na ktore ciezko natrafic. Podczas gdy knajtem/palem na wiekszosci expowisk wychodzisz na +, nie mowiac juz o expieniu z sovem/sca, gdzie na 1h na of masz 40k expa, tracisz 3 lr i masz profit na 15k~. Expienie sorciem najbardziej oplacalne jest na nowych serverach gdzie ceny sa naprawde wysokie z czego sorc ma duzy profit, podczas gdy na starych serverach gdy knight moze sobie spokojnie expic, sorc musi robic runy zeby miec za co expic. Wszystko jest wzgledne a narzekanie na zbytnie ulepszenie sorca mnie poprostu dobija :S Znajac zycie zaraz zostane skrytykowany przez pl pro gamerow, ale w/e ^^
stary 06-04-2007, 07:46   #7
Advocate
Użytkownik Forum

Advocate's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wicheer Pokaż post
Owszem, sorciem/drutem masz o wiele wiekszy exp ale do 90 lvla hunty zwracaja ci sie praktycznie tylko z dragow, na ktore ciezko natrafic. Podczas gdy knajtem/palem na wiekszosci expowisk wychodzisz na +, nie mowiac juz o expieniu z sovem/sca, gdzie na 1h na of masz 40k expa, tracisz 3 lr i masz profit na 15k~.
Jasne, wbij sie knightem kiedys na OF to pogadamy, na n pvp zawsze jest tam 15 osob i za cholere nie bedziesz mial sensownego expa, a na pvp zawsze jakas PA gildia twierdzi ze "OF nalezy do nich" i tez sobie nie poexpisz, co najwyzej zaliczysz glebe, to samo tyczy sie cyclo i mint, zostaja soldy i scaraby- fajny exp nie ? -,- pall ma o tyle fajnie ze mzoe latac po PoH'u ale przy tej calej "normalizacji" hitow raz bolt jest za 150 a 10 razy za smieszne 3-90, oc powoduje ze czlowiek po prostu ma wszystkiego dosc ;p, a sorc moze hunci wszystko powyzsze+ hero, DLe (dsy + hmmy) Ancienty (waste ale nie az tak ogromny), vampy, necro i hydry z profitem a w dodatku solo (no moze poza hydrami ) a po 90 zaczyna sie cala zabawa zarowno pvp jak i pve wiec za przeproszeniem co ty mi tu k...a pier..lisz?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- Pokaż post
Nie pasi? To zmien gre, cipsoftu i tak nie ubłagasz żaląc się na forum.tibia.pl.
szczerze ? to od jakiegos czasu gram w wow'a ale jednak tibia ma w sobie to cos co powoduje ze lubie od czasu do czasu polatac palkiem po PoHu/ fibuli =) blagac CiP'ow nie zamierzam ale jak kazdy polak lubie ponarzekac ^^

Ostatnio edytowany przez Advocate - 06-04-2007 o 07:53.
Advocate jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 11:16   #8
pCz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 09 2006

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
Domyślny

Pytanie: Czy knight i palek sa tak naprawde bardzo oslabieni?
Odpowiedz: Tak, sa - a ten film niepokazuje niczego, co bylo sie temu przeciwstawialo.

Nastepny film zrob z wieksza iloscia runek, garnkow i wtedy zobaczymy, czy ten knajt ucieknie
pCz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 11:18   #9
paffelek
Użytkownik Forum

paffelek's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: Liczbix
Domyślny

skończylibyście już te dyskusje dzieci... mam dość takich tematów gdzie sie porównuje profesie oraz hity z sd do hitow z miecza/axa/cluba czy czego tam jeszcze...
paffelek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 11:54   #10
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Domyślny

to nie jest slila knighta to poprostu tylko f1 na uha i sp...ala i co po ile bil knight jak tamten mial tylko suxiarska tarcze i p legsy? iskra dymek 3 40 dymek itp
a sorc co na to? exura gran ""mozesz m possac
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 12:07   #11
Marianos
Użytkownik Forum

Marianos's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Stan: Niegrający
Imię: Moon Argo
Świat: PAndoria
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

A na ch.. nam twoje 2 posty pod rzad?
Marianos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 12:52   #12
Native16
Zbanowany

Native16's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fensen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
Domyślny

Ziom jak to jest twoj film to albo masz 10 lat albo jestes kompletnym nooooobem-.-
Native16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 13:01   #13
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wicheer Pokaż post
popkowac
To chyba jakaś nowość?
MagField jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-04-2007, 13:08   #14
Nunarah
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Ankrahmun

Imię: Nunarah
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 38
Poziom mag.: 36
Cool

nie sa oslabieni ale ten ms to totalny noob ;]
Nunarah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania