|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Takie mam pytanie mam keyloggera bo sciagnelem tu z tibia.pl :/
http://img329.imageshack.us/my.php?image=uo0001uf7.jpg - zdjecie procesow w moim kompie i moje pytanie co wy podejrzewacie tu za keyloggera ?? Bo nei moge sobie z tym poradzic. |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A skąd wiesz że ściągnąłeś właśnie z Tibia.pl? Może złapałeś np. przy ściąganiu jakiś botów, OTs'ów (stfu!) czy innych świństw rodem z org.pl
Ostatnio edytowany przez Delete - 06-04-2007 o 13:54. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A skąd ja mam do cholery wiedzieć, co masz zainstalowane na kompie, i co jest odpalane z w/w zainstalowanych programów świadomie a co ukrycie... -.-'' to TY powinieneś takie rzeczy wiedzieć...
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To ty nie wiesz, jakie procesy masz zazwyczaj ? Nawet troszke ? Ja jak cos widzę, czego nie znam to wyłaczam to porpstu.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() To tak sciagnelem filmik wlasnie z tibia.pl tam byl keylogger ale juz zdazyl mi wejsc w system czy jak to sie pisze odpalone mialem NOD32, UOSO to do screenow, Olympus studio, Exif Launcher, mi sie wydaje ze keyloggerem jest ten explorer***** ale nie wiem co dalej zrobic ;/ A keyloggera mam na 100 % bo stracilem wczoraj 35 ms'a ;/ zostal mi juz tylko knight.
|
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() @up: Po pierwsze to na pliczkach z tibia.pl na 99 % niema wirusów,a jeśli sciagasz pliki, które udostepniają ludzie na forum to chyba musisz się liczyć z zagrożeniem, a po drugie podzielam Twoje zdanie, że explorer***** jest keylogiem. Buahahahhahah xDDDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 06-04-2007 o 14:59. |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Wyłącz to i zobacz co się stanie... ![]() Z tego co masz sprawdź to owntibia czy coś, nie wiem też co to jest ten atiptaxx ani QuickDFC, choć podejrzewam, że to raczej niegroźne... BTW Korektor wrócił?? Ciekawe, ciekawe... Cytuj:
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 06-04-2007 o 15:22. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() you made my day = DDDD
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Najlepiej usuń C:\WINDOWS. Tam siedzą same keyloggery.
![]() |
#11 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Keloggera to sobie sciagnales z wlasnej glupoty. Jak otwierasz kazdy link, ktory jest gdziekolwiek podany. Trzeba bylo przeczytac regulamin, ktory zatwierdziles przy rejestracji konta.
Trzeba bylo tez przeczytac poradniki jak nie dac sie shackowac i co uczynic po hacku. Sa u nas na stronie i forum - poszukaj sobie. A skoro syf zainstalowales sobie z wlasnej glupoty to radz sobie sam. Masz nauczke na przyszlosc - mysl zanim cos zrobisz. PS. Cytuj:
Dla ciebie keyloggerem jest proces windowsowy o nazwie explorer*****, za to proces o nazwie "owntibia_costam" wogole nie jest dla ciebie dziwny? Naprawde gratz chlopie inteligencji! |
|
![]() |