![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() bylo juz na forum ;p
aktualnie nerana Ostatnio edytowany przez Silver Kay - 07-04-2007 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bylo... niestety bylo...
![]() ![]() ,,To hight level ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 75 minutes) rehost plx ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() Już nie mogę
![]() Po pierwsze to już było. Po drugie skoro jest to na tibicam(a to pierwsze źródło tego filmu) wystawione to po co to wystawiacie na rapid czy jakieś inne gówno -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
![]() Super film ale szkoda ze juz oglądałem
![]()
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() #Serafin'ek
Wypraszam sobie, pokaż mi w którym miejscu kogoś wyzywam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 80
|
![]() Taki knight nawet na 200 levelu będzie miał problem z zabiciem nawet 150 MS/ED, wrzuci taki ziomek gran hura i raz że może mu bez problemu uciec a nawet jeżeli uda mu sie w jakiś sposób go trapnąć to i tak go nie zabije tymi hitami 150 z malee albo po 200+ z xpl
![]() A jakby patrzeć ze strony MS/ED to nie łatwo tak zabić takiego knighta, ma dużo hp i raczej sie wyuhać zdąży ![]() A co do filmu to całkiem fajny ![]()
"Friendship is like money: easier made than kept..." 21:34 Studyerr [66]: whatever happened to sex drugs and rock n'roll, now we just have aids crack and techno 00:01 GM Mayhem on Secura [2]: I wonder why my stmina doens't go down when I hunt botters..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Wschodnia Polska?
Stan: Niegrający
Imię: Von Damiano
Profesja: Elite Knight
Gildia: A po chuj mi?
Świat: Morgana
Poziom: 100
Skille: 100
Poziom mag.: 6?
![]() |
![]() Było.
Easter wishes this holiday Are sent across your way To every Sister and Brother To Family, Father and Mother. To many wives and Husbands Also endless Children as well Relayed in thought of Jesus The Easter story, a one to tell Have a truly wonderful Easter Remembering a very real story How Jesus died on that day For salvation, eternal life, glory. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]()
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
|
![]() |
![]() |