|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() ![]() w 2 dni zdazylem odrobic caly eq jaki mialem na sobie i LoL loguje sie i jestem pod depo(oczywiście pustym) nawet mi worka nie zostawili ![]() Nie wiem co mam robić. Mam zrobić formata dysku? (ściagnalem raz cos tylko i nie bylo to nedzne gg tylko jakis kalkulator ze strony) Nie wiem czy to sie gdzieś zagnieździlo na kompie czy w innym miejscu ![]() BŁAGAM O POMOC
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Super. I tak to jest wlazenie na nieznane strony o tematyce "tibia".Formatuj dysk, zainstaluj tibie od nowa.Po formacie zmien haslo.I odrob eq, zawsze po hacku formatuje sie komp i dopiero odrabia eq, a nie na odwrot.Masz nauczke na przyszlosc, nastepnym razem uwazaj :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Twój temat jest tuz nad moim tylko mi hackneli 20(prawie)lvl knight i 13(14 prawie)lvl paladin do tego 9 druid i 9 knight ale to byly gówna...
![]() słona kropelka mi się w oku zakręciła.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() spox strona jest dość znana(nie powiem bo sie bluzgi posypią)a to z formatem to też prawda i mam nauczkę dość sporą( w tym momencie chciałbym cofnąć czas
![]() PS. szkoda mi takich ludzi jak ja czy ty ![]() ![]() PSS. Jeszzce ci bezczelni hakjery do moich qmpli pisali z listy VIPow i jakies skill kalkulatory polecali(to co ja wlaczylem ![]() ![]() ![]()
Nie moja wina, że jestem chory psychicznie Ostatnio edytowany przez Myshacheq - 23-09-2004 o 15:37. |
![]() |
![]() |