|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, jestem sorcererem mam 33 lvl Moje pytanie jest odnośnie rotów pod, czy tam obok Venore, czy można na nich expić tak jak ludzie z PACCem na Darashi?Mam FACCa i chciałbym tam troche poexpic i odrobić trochę strat po haku, słyszałem, że na Darashi sporo kasy leci z tych rotów, tak więc pytam się, czy można by tak posiedzieć z wand of dragonbreath, i ile expa na 1h~
"expienia" i kasy na 1h~ bez lootbaga wyniose? PS: Piszcie posty z odpowiedziami, krytyka mnie gó*no obchodzi. Pozdro Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 08-04-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Powiem ci tak tam jest dobrze jak na faccoski teren a jak jest malo ludzi albo z rana gdy prawie wogle to super, morzesz tez co jakis czas na beho wyjsc i tak krazyc tam a ile expa na h to nie wiem bo dawno tam nie bylem...
PS. lepiej idz na dwarfy czy mino |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Roman Hofer
Profesja: Druid
Gildia: Overlords
Świat: Harmonia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() jak wyciagniesz 500-700 gp na/h to bedzie cool.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Jak sie postarasz to będzie 1k na godzinę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() War hammer w łapę z 2 bp blanków - robisz runy i przy okazji masz trochę kasy z rotów.Fooda ci nie zabraknie.
|
![]() |
![]() |