|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() nie wiem czemu ale teraz wogóle nie mogę wejść na www.tibia.pl bo pokazuje się coś takiego (ale dziwne też jest to że podczas ładowania strony pokazuje się w pasku stanu firefoxa tylko to:
![]() ![]() inne strony mi działają (inaczej bym nie napisał tego postu) Ostatnio edytowany przez Kamil1000 - 25-03-2007 o 18:43. Powód: coś obrazek nie chciał działać |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() to mi nic daje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tego co zauwazylem to w SS'ie jest twoj net wylaczony ;S
jak zwykle przemawial, mowil albo pisal... moze nawet spiewal (dobra zamknij sie wreszcie) Von Grube Jajo pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet 13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy HAIL DANCING SHADOWS!!! ![]() ![]() ![]() Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : ) ~~HI~~ ~~BYE~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Tak, ma!
Obok ikonki gg jest ikonka komputera z krzyzykiem, a chyba wiesz co to oznacza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() @up akurat to jest połączenie bluetooth bo nie miałem go wtedy podłączonego (dowody: ikona programu IVT Bluesoleil była szara co oznacza że bluetooth nie jest podłączony):
![]() @edit a poza tym to jak bym nie był połączony z internetem to netmeter nie pokazywałby że coś pobieram (na screenie było 0,6 KB/s) @edit2 a ikonka gg jaki ma kolor? siwy, czyli gg ma połączenie z serwerem tylko dla innych jestem niedostępny (to samo tyczy się skypa) Ostatnio edytowany przez Kamil1000 - 12-04-2007 o 21:12. Powód: zauważyłem że mogę coś jeszcze napisać |
![]() |
![]() |