|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Hmm ostatnio zauważyłem, że na Hibernie przybyło od chó... durzo druidów
![]() ![]() ![]() ![]() PS. Nie komentować, że to głupie pytania czy coś pls ![]() Edit: mam 20lv i wyprzedzam na loozie 25lv knighta ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pantryk - 29-12-2004 o 21:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Thais ;-)
Imię: Warrior Futurity
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 165
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() chodza normalnie tak jak wszyscy moze masz wyzszy lvl druidem i dlatego tak chodzisz. A co do ilości druidow moze to moda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Nie wiem czy jest tak na Hiberni, ale na światach których już grałem liczba druidów jest olbrzymia z prostych przyczyn...jest on najlepszym run makerem.
Mając takiego run makera, głowna postać szybciej się wzbogaca. W każdym bądź raznie dla mnie nie jest to nic dziwnego. Wręcz coś normalnego (dzięki temu ceny runek są dośc niskie). Dla przykładu jak się rostawia liczba graczy na profesje: Cytuj:
Nie musze zaznaczać że najwięcej także jest Male ![]() ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Trener - 30-12-2004 o 11:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ale mam wrazenie ze autorowi chodzilo o to ze to nie sa uh-makerzy ale postacie ktroymi normalnie sie gra... Bo jak widzisz np. 25 lvl druida to pewne jest ze to nie run-maker (prawie pewne
![]() Mysle jednak ze po prostu tak ci sie wydaje... Natomiast co do tego speeda - jesli chodzisz klawiatura i masz inaczej ustawione przerwanie to nic dziwnego ze chodzisz szybciej od postaci na lepszym lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wołomin
|
![]() Ja mam UH makera 29 lev
![]() można potrenować z MONKIEM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Antica - Lobello - 143 elder...
![]() Wczoraj widzialem 150+ elder na antice ale nie pamietma cholera nicku. Ale ostatnio na antice rzeczywiscie jakos wiecej tych druidow sie porobilo ![]()