![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Dobra bestie!
Zasady są takie: 1a. Wy mówicie jaki item chcecie. (tylko bez totalnych absurdów plz) 1b. Dobrze jak zamieścicie opis własny bądź obrazek. 2. Ja rysuję item (tło różowe, 32x32 pixele) uzywając kochanego Painta. 3. Następnie zamieszczam obrazek. Tylko prosze o cierpliwość - wiadomo, że rysowanie troche trwa. I tak BTW - nie robie tego tylko po to by sie popisywac ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Antalya
![]() |
![]() Może namaluj miecz khana z komiksu :tongue: , toporek mino guarda i miecze lidera
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Narysuj kusze, ale taka wypasiona (z celownikiem albo co ;p) ja prubowalem ale kupa z tego wyszla, nie kusza... Wale to nie mam talentu ;p
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() chora psychika..chm...no dobra...grzebie w niej..grzebie..widze, WIEM!
narysuj..przeklętą kosę wieków mroku z krwią zielonej bestji i z przeklętym kamieńiem ciemności z wętrza ludzkich obaw XD...nie musisz mnie brać na poważnie..... ale jestem chory, muhahahahihuhyhehuhiha! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() eee.... bawie sie w smierc. POtrzebuję wypasionej kosy... i outfita najlepiej pod outfit najtki. Moze jeszce zamiast strzał chcę miec klepsydrę
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2004
|
![]() Jak bys mogl to to ja jako druid zawsze chcialem miec wypasiony sierp ktoryby byl nie tylko do ozdoby ale tez do walki, ktoryby podobnie jak poison dadger zatruwal. Co do wygladu to niech bedzie z kamienia ksieżycowego ;p i z jego rękojesci wyrastalaby i owiniętaby byla na cala dlugosc ostrza roslina trujaca cos w rodzaju bluszcza z ostrymi liscmi lub kolcami
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Ja bym prosił o łuk demona czy jakoś tak. Chodzi o:
Łuk koloru czarnego z liną złotą lub jaką uważasz. Łuk ma być sporych rozmiarów z jakimiś "figurkami"/kolcami na zakończeniach. Przydała by się także rękojeść. Ps: muj pomysł wydaje się trudny więc nie obraże się jak tego nie wykonasz. ;p |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Kosa nr3: narysuj czarną kosę, najlepiej, żeby ostrze lekko błekitne lśnienie miało =]. Obstawiam że jeszcze z 4 kosy będą bo może się rozpędzić =P.
BTW: Khan, fajny topic założyłeś =]. Protektor też zarąbisty jest. Ostatnio edytowany przez Hedroxx - 19-09-2004 o 21:20. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok. Potwierdzam przyjęcie zamówień.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ja zamawiam wypasiony mieczyk z Rubinem Dawnych, i adamntytowym ostrzem!
![]() A tak przy okazji: Khan, zgodziłbyś się gdyby ktoś też przyjmował takie zamówienia? Jeśli tak, to ja chcę! Też chcę się sprawdzić. ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 19-09-2004 o 21:46. |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Niedam żadnego rządania
![]() O mam, Staff of soul taki fajny, z jakimś kamyczkiem na końcu badyla (rączki) i z czarnym kryształem na końcu (tym czym się atakuje ) banalne...huh ? . |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @adazz:
Miecz Khana ![]() ![]() Toporek MinoGuarda (+ sam mino dla porównania) ![]() ![]() Miecze Lidera (+ sam lider dla porównania) ![]() ![]() __________________________________________________ __________ @Vorment: Super dwucięciwowa kusza z bagnetem i celownikiem laserowym (na pierwszym obrazku z bełtami, na drugim bez bełtów, na trzecim bez bełtów i bez cięciwy) ![]() ![]() __________________________________________________ ____________ @limenu: Przeklęta kosa wieków mroku z krwią zielonej bestji i z przeklętym kamieńiem ciemności z wętrza ludzkich obaw. ![]() ![]() Jeden Przeklęty kamień dostajesz gratis za cool pomysł. ![]() ![]() __________________________________________________ ___________ @she_devil: Kosa śmierci (wykonana z kości, z ostrzem do pochłaniania dusz) ![]() ![]() Klepsydra (otoczona czerwoną aurą zniszczenia, ciężkowidoczną na różowym tle. Ponadto radzę zwrócić uwagę na pewną anomalność piasku..) ![]() ![]() __________________________________________________ __________ @Reeve: Zatruwający Sierp Druida (wersja bez bluszczu i wersja z bluszczem) ![]() ![]() __________________________________________________ ____ @Emil1: Łuk Demona (piękne krwiste barwy i pseudo pentagram na łęczysku. Zdobiony rogami diabła, z piękną złotą cięciwą) ![]() ![]() __________________________________________________ _____ @Hedroxx: Czarna kosa z szafirowym ostrzem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Khan - 21-09-2004 o 19:11. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potwierdzam zamówienia na Miecz i Staffa. Jutro postaram sie je narysować.
@gdzieś_up: Konkurencja? ![]() Ostatnio edytowany przez Khan - 19-09-2004 o 23:21. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Hmmmm ..... vnice
![]() Ja bym złożył zamówienie na katane ... ale ... chyba poobracam sobie twój miecz i bedzie w sam raz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znalazłem troche czasu i jest:
@Shanhaevel: Miecz Dawnych i ostrzem z Adamentu. ![]() ![]() __________________________________________________ ______ @Avager Niebieski: Staff of Soul (Staff to laska, ale z opisu brzmiało to bardziej jak maczuga. W końcu wyszło TO.) ![]() ![]() __________________________________________________ ___ @Maciekpkk: Z tego raczej nic nie będzie ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Dzięki, Khan. Już mam 3 obrazki. Wyślę później. Aha, i rysuję od nidawna.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja ciem żebyś narysował set Czarnego Feniksa z MU i do tego jeszce jakiś wyrąbany miecz świeltlny z kryształownym "trzumakiem" (tam gdzie się go trzyma
![]() ![]() EDIT : Tu masz jak wyglądają te rzeczy , które amsz przerobić ![]() Czarny Feniks set : ![]() Ten miecz : ![]() Ostatnio edytowany przez Obłedny Rycerz - 20-09-2004 o 12:40. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Antalya
![]() |
![]() To wszystko w paincie? Ja jak bym sie postaral to by wygladało jak....
ale tobie wychodzi ![]()
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() KHAN! danke za bonusa XD...fajnie ci to wyszło XD MEN! dobry jesteś
czy nie myślałeś by zgłosić się do linka o człąkostwo w grupie most talent artist? miałbyś dopisek artist XD..choć i tak już każdy to wie XD XD |
![]() |