|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Witam
Ostatnio mialem blad zwiazany z sterownikami karty graficznej... juz jest wszystko dobrez z grafika ale... po 10 minutach gry wszystko sie zawiesza... tz nic sie nei da zrobic, komputer nie odpowieda na zadne polecenia, nawet na alt+ctrl+delete pozostaje tylko reset... jak to naprawiec? prosze o szybka i szczególowa pomoc ![]() killerz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() proponuje format komputera i zainstalowanie wszystkiego od poczatku.
@down Zgraj se to na plytke/dyskietke/dysk wymienny Ostatnio edytowany przez kamil_unia - 16-04-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() to bedzie trudne poniweaż mam strasznie duzo dokumentow z pracy...
jakas inna forme naprawy prosze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Mialem tak samo, po killku min gry zwiecha. Zmniejszylem ilosc framerate w adv graficznych. Pomoglo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() a juz wiem gdzie
![]() do ile zmniejszyc jezeli teraz mam max? killerz Ostatnio edytowany przez killerz - 17-04-2007 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Po pierwsze to zmien tez tryb graficzny. Mi tez tak wywalalo na ktoryms z trybow, a na innym bylo spoko. Potestuj wiec. A jesli chodzi o framelimit to ustaw na 50-60, bo Twoje oko wiecej i tak nie jest w stanie zobaczyc
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Mój kolega twierdził, że tak miał jak mu sięgrafa przegrzewała.. Jak zmienił chłodzenie to już nie narzeka
![]()