|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Kluczbork
![]() |
![]() Chciała bym się dowiedzieć pewnej rzeczy mianowicie kiedy ktoś nas zrookuje a my mamy pare rzeczy w depo to czy te rzeczy w depo zostają az do ponownego pojawienia sie na mainie czy tez znikaja na zawsze????
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zostaja.
Ps. Chyba moj najkrotszy post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
W chwili śmierci... wypada wszytsko z depo co miałeś w postaci... wszytskie itemy z całej gry sa w twoim Ciele a ty lądujesz na rooku! pozdrawiam Mefisto Er |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Może kogoś Zrookujem i zobaczymy? !!!lol!!! Nie wiem bo nie byłem jeszcze Zrookowany
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Itemy nie zostaja. Gdy miales jakies eq przy sobie i cie zrookuja to tak jakbys zalozyl sobie nowa postac - masz 1 lvl, ojawia ci sie opcja "change outfit" i masz taki jaki jest na poczatku i masz eq takie jakbys sobie nowa postac zrobil. Wiem bo se zrookowalem kiedys palla z redem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
|
![]() |
![]() |