Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-04-2007, 13:55   #1
Major Bandyta
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Wrocław

Major Bandyta ma numer GG 3256410 Major Bandyta ma login Tlenu pori
Problem Błąd jakiego jeszcze nie było

Witam,

Przez kilka dni nie włączałem Tibi. Chciałem się zalogować na moją postać na Serverze Nerana (non-pvp). Wszystko było ok, pokazała się lista postaci do wyboru, wiec wybrałem tą postać i pisze "Connecting to the game world. Please Weit". Zawsze to sie pokazywało na moment. Ale teraz mam to w nieskończoność. Potem kumpel do mnie dzwoni, że czemu stoje pod depo i nic nie odpisuje. I Tu jest pytanie, dlaczego ja mam ciągle komunikat o tym, ze postać zaraz się włączy, skoro już jest online...?

Na dodatek okazało się, ze działają mi postacie z serverów normal pvp (Pandoria). Wszystko jest ok, bez lagów, kicków etc. U kumpla też sprawdziłem ta moją pierwszą postać i działa normalnie. Jego postaci też u mnie nie moge zalogować.

Przeskanowałem cały system, wszystkie partycje. Komputer jest czysty. Nie miałem nigdy hacka, ani teraz. Nie mam żadnych kłopotów z internetem. Więc co się kurde dzieje?
Major Bandyta jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-04-2007, 15:47   #2
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Też kiedyś miałem podobny problem, próbowałeś przeinstalować Tibię? Czasami to pomaga.

A da się podłączyć mimo długiego czasu oczekiwania? Czy masz ten komunikat w nieskończoność?

Mi to dziwactwo występuje do teraz, jak lista postaci nie pojawi się od razu, to wpisuje passy do oporu, za którymś razem z kolei łączy się "normalnie".

[email protected]
sir Tifejo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania