|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() Witam,
Przez kilka dni nie włączałem Tibi. Chciałem się zalogować na moją postać na Serverze Nerana (non-pvp). Wszystko było ok, pokazała się lista postaci do wyboru, wiec wybrałem tą postać i pisze "Connecting to the game world. Please Weit". Zawsze to sie pokazywało na moment. Ale teraz mam to w nieskończoność. Potem kumpel do mnie dzwoni, że czemu stoje pod depo i nic nie odpisuje. I Tu jest pytanie, dlaczego ja mam ciągle komunikat o tym, ze postać zaraz się włączy, skoro już jest online...? Na dodatek okazało się, ze działają mi postacie z serverów normal pvp (Pandoria). Wszystko jest ok, bez lagów, kicków etc. U kumpla też sprawdziłem ta moją pierwszą postać i działa normalnie. Jego postaci też u mnie nie moge zalogować. Przeskanowałem cały system, wszystkie partycje. Komputer jest czysty. Nie miałem nigdy hacka, ani teraz. Nie mam żadnych kłopotów z internetem. Więc co się kurde dzieje? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Też kiedyś miałem podobny problem, próbowałeś przeinstalować Tibię? Czasami to pomaga.
A da się podłączyć mimo długiego czasu oczekiwania? Czy masz ten komunikat w nieskończoność? Mi to dziwactwo występuje do teraz, jak lista postaci nie pojawi się od razu, to wpisuje passy do oporu, za którymś razem z kolei łączy się "normalnie". |
![]() |
![]() |