|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
|
![]() http://www.speedyshare.com/491449560.html
Pk aldora w wykonaniu rozpi***dalacza aldory hehe zobaczcie sami ![]() Ja sie jeszzce odegram... Ciag dalszy nastapi.. ![]()
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() W sumie to zalosne;d Zabijasz 50 sorcem 43 sorca przylatuje 107 ms zabija cie i end filmu.
I te twoje texty nie błagam/za co? no chyba wiadomo ziomek tego 43 sorca nie? a zreszta majac tyle run i 150 manasów mogles sie chociaz bronic przed tym 107 ms a nie tylko uciekac... @down Co to za ironia...? Moze 2x walnal z Woi tego sorca ale mi chodziło o bronienie sie a nie o nacisniecie atack... GL jak bedziecie szli zabic tego MS to koniecznie zrobcie film... chce sie posmiac
Feel The Power = FTP =Fuck Team PA Ostatnio edytowany przez Slimamoneko - 26-04-2007 o 14:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() @up
rozumiem ze jestes slepy ? @film i tak on padnie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
|
![]() lol taki sens ze jak nie zauwazyles mialem rsa i chcialem sie posmiac z tego nooba bo ma ponad 50 lvli wiecej i nie mogl mnie zabic bo nie potrafi trafic z morthura
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Manownik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Dobrze ale jak bys zauwazyl nie mowie o twoim gadaniu typu "za co: tylko o to jaki sens ma ten filmik ogolem nie ma czego oceniac.. btw jak on mial cie zabic jak latales do gory na dol jak glupi?:> lawl plx
Ostatnio edytowany przez Rozqu - 26-04-2007 o 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
W sumie 5/6 filmu to up/down i czekanie na deda. w tym filmie do wszystkich można by mieć zastrzeżenia. 43 sorc - jakby się uhał zamiast łykać manasy to by ci uciekł. Ty - nie mogę ci wiele zarzucić, bo w sumie co mogłeś zrobić (ewentualnie ucieczka na tiquandę i mwalling, ale i tak pewnie po drodze byś padł) 107 ms - kilka niepotrzebnych ue i mort hurów, poza tym był taki moment, że mógł cię zabić na ank tylko trochę dłużej sd by musiał strzelać (myślałem że już nie ma więcej a on później jeszcze sdkował ) Tyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ty to tym swoim elder druidem to pewnie ladnie morty sypiesz nie ? No jak kurwa kretynie jak biegnie prosto to moze nie trafiac mortow 107 ms w 50ms ktory biega 1000x wolniej zal.pl
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() sorki hugo ze tak na ciebie najechalem ale ty to kurwa jestes pvp master i jestes jebanym lachociagiem chcesz to mozemy sie spotkac ojebiesz mi wacka i wyjebe ci takiego morta w dupe ze mnie popamietasz do konca swoich tibijskich dni
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
Wyjdz! ![]()