|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() kolega mówił że tam jest dobry exp, wiec chce sie tam dostać wszystkioe osoby które znają na to pytanie odpowiedz niech piszą na moje GG: 4865741 Uczeń Smoka CIenia ![]() skille 20/18 mlvl 29 |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Na południu miasta fibula stoi taki żebrak, od ktoego można kupić klucz. mówisz hi, help, yes,yes,yes. Za 800 gp dostajesz wypasiony klucz. Podziemia fibuli rzeczywiście to bardzo dobry exp, tylko na demon skieletona trzeba uważać
![]()
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() a jak sie tam dostać? (na fibule)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
|
![]() Akurat z DS'em mag niema zadnego problemu
![]() wiec niema sie co przejmowac ![]() ![]() ----------------------------------------- Uh-maker - 21 lvl - 37mlvl ![]() knight - 28 lvl - 79/78 14:05 You advanced in shielding. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Ale jakie potwory występują na tej wyspie i w jakich ilosciach?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Hmmm... Opisze ci to w taki sposob...
Wyjdz z Thais zachodnim wyjsciem i idz az 'napotkasz' Lighthouse (latarnie morksa). Z tamtego miejsca idz non stop na poludnie, az dojdziesz hm.. jesli mnei pamiec nie myli to beda to ruiny a w nich zejscie na dol. W kazdym razie bedzie tam zejscie do podziemi.Musisz pozenij isc podziemiami (droga jet banalna, nie ma zakretow ani zadnych potworow), na ich koncu bedzie wyjscie na gore, na Fibule. Mam nadzieje ze w miare dobrze to opisalem i ze trafisz. |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Droga zaznaczona od thais.
![]() Przechodzimy pod ziemia. ![]() Wychodzimy w miejscu zanaczonym koleczkiem ![]()
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
W innym pomieszczeniu jest baaaaaardzo duzo rotów, doslownie rotwormland, ale trzeba tam uwazac na 3 dsy (czasami moga byc zlurowane az pod schody Jest tez tunelik, na poczatku jego jest znak "treasure" kiedy idzie sie dalej dochodzi sie do dziury, kiedy sie do niej wejdzie sa dwa teleporty Jednym mozna z powrotem wrócic na góre a drugi gdzies prowadzi..... nie wiem gdzie bo tam jest bramka lvlowa
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Ja jestem na fibuli, jako jedyny na 8 levelu. Klega mnie zaprowadził, a żadnego klucza nie miał. Gram na Aldorze... Na fibuli jest mało ludzi i zwykle nie zabijają się między sobą...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() wszystko fajnie ale lepiej bylo by nakrecic film moze ktos sie tego podejmie ...
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Julera \ Fibula Village 2
![]() |
![]() jestem za filmem
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja mam film ale tylko z dojsciem. bez potworow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
|
![]() Jest na fibuli skrzynka pocztowa?? ( loty trzeba wyslac
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Imię: Hakiko
Profesja: Knight
Gildia: Exterminators Of Harmonia
Świat: Harmonia
Poziom: 30+
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Poprostu wychodzisz poludniowo'wschodnim wyjsciem z thais idziesz na sam dul tam gdzie sa ze 4 miski wchodzisz do takiego kanalu i idziesz caly czas dalej "niema tam zadnych potworuw" az wkoncu wychodzisz na fibuli i idziesz na samom gure tam jest taki npc piszesz do niego "hi,help,yes,yes,yes"i masz key za 800 gp teraz wybierasz sie do studni na fibuli klikasz na nia i wchodzisz do podziemi tylko musisz uwazac bo jest duzo wejsc jak zejdziesz na dul 1 jest po lewo do rotuw i do 3 ds ale one sa na gurze 2 jest na gurze sa tam tylko zwykle orci 3 jest po prawo i tak jest quest deep fibula od 50+ lvl ale sa tez wczesniej przed questem beholdery mino magi i archery 4 wejscie jest o prawo na dole ale niewiem co tam jest bo tam nigdy nieschodzilem 5 jest na dole sa tam beholdery i ds a 6 jest do dojscia do dl !
MAM NADZIEJE ZE OMOGLEM W OPISANIU FIBULI =] |
![]() |