|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Opowiem wam jedną przerażającą historię pewnego łepka który chciał rzucić z nałogiem gier... :
" GRAmatyczne problemy Zauważyłem, że ostatnio za dużo GRAm. Stałem się nałogowym GRAczem. Postanowiłem więc oGRAniczyć kontakt z GRAmi. I nagle GRA pojawiła się wszędzie! W szkole na fizyce profesor mówił o GRAwitacji. Na informatyce uczyłem się proGRAmować. Na mzuie Pani pokazała nam bardzo stary GRAmofon. Na histori nauczyciel opowiadał nam jak zmieniały się GRAnice. Na geografi dowiedziałem się co to są miGRAcje, a na polskim pani profesor mówiła coś o GRAmatyce i ortoGRAfi. Wracając po szkole do domu spotkałem GRAficiarzy malujących coś na ścianie. Po GRAtulowałem im talentu i poszedłem dalej. Gdy wróciłem do domu tata kazał mi zaGRAbić liście ale szybko się rzomyślił bo zaczął padać GRAd. Aby się nie nudzić włączyłem TV, a tam program o modzie. Z jaką GRAcją te panie się poruszały.. Zgłodniałem to sobie zjadłem GRAhamki. Potem przyszła GRAżyna i powiedziała że schudła kilka... GRAm i tera musi korzystać z aGRAfki, żeby jej spodnie nie spadły. Opowiedziała też o pewnym złodzieju który GRAsuje w naszej okolicy. Wczoraj oGRAbił jakąś staruszkę. Podobno GRAbarz go wdział... Po tym wszystki doszedłem do wniosku, że to nie ja jestem nałogowcem, ale całe życie to GRA!" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Katowice
![]() ![]() |
![]() Tak szczerze to sorka ale to jest do bani co pisałeś.... ani śmieszne ani wogule nic fajnego:/ Po prostu totalna paść:/ Jak dla mnie to close topic plz
![]() Acha wiem że to jest o wszystkim i o niczym ale bez przesady:/ Zubike---pall--->kiedys 29 lvl 12 mlvl teraz.... hmmm:/ weole sie nie chawilc ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez moliteusz - 15-09-2004 o 09:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Ekhm... o ile mi się dobrzę wydaję ten tekst był w jednym z numerów Cd-action....
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ehh być moze był ten text gdzies, ale nie jest taki zły....Temat nie powienen nazywac sie "jak ciekzo oderwac sie od nalogu gier" tlyko "gdzie nie spojrze gra "
![]()
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() WOW, Mówisz, że wszedzie GRA - a mi coś takiego pokazywał kumpel.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Spokojnie panowie.. i panie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teksty których (możliwe) nie zrozumiałeś są wzięte z CDA Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 16-09-2004 o 09:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() MoRe CoMeNtS PlZ! Więcej komentarzy proszę! Bo będę musiał spisywać coraz to więcej głupot żeby jakieś opinie poczytać! 130 luknięć a postów już trochę mniej. ![]() ![]() Nic tym postem do tematu nie wniosę. Równa się to nabijaniem sobie posta w jeden z najgorszych sposobów. W moich prywatnych wiadomościach nie ma już prawie miejsca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Wszędzie widzisz gry? No tak... Głodnemu chleb na myśli.
![]() Pozdrówka~ My preciousssss... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A to dla maniaków CDA. Jak ocenić ten temat:
-Nie wiem spadło mi na głowe takie wielkie pudło -Przykro mi. -Mnie też.