|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam prośbę do wszystkich Polaków, którzy będą grać na nowym serwie, który powstanie na początku wakacji i będą mieli na 100% pacca, będą DUŻO grać w Tibię, będą chcieli być w polskiej gildii (najprawdopodobniej Polish Power) i będą chcieli brać udział w wojnach przeciwko szwedom lub innym ludziom z innych państw co będą zbyt bardzo szatanić na nowym serwie, aby ten serwer co powstanie w wakacje został opanowany przez Polaków a nie jakiś swe czy br
![]() Ostatnio edytowany przez Wicher - 21-05-2005 o 21:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Po pierwsze, wymyśliłbyś jakąs oryginalniejszą i bardziej klimatyczną nazwę gildii, w dodatku takowa nazwa była użyta.
Po drugie, chcesz nie pozwolić innym narodom na wożenie się na serverze - cóż za szlachetne słowa. Tylko jeśli dokładniej przeczytać, to Ty chcesz się wozic razem z gildią. Nacjonalista? Get a life.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() no i w ten sposób nie to że jesteśmy najlepszymi noobami (polacy) to jeszcze chcesz się upodobnić do tego co jest najgorsze u reszty graczy... powiem ci że niewiem jak dużo byś zabrał polaków to i tak wojne przegracie bo polacy są mocni w gębie a nie w graniu....
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Kolejna gildia w stylu "Polish Noobs" wkracza do akcji!
Szwedzi maja sie czego bać...
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() taki mądry no to zobaczymy mam już około 10 osób a nawet jak się niepodoba nazwa gildii to można inną grać i weź se zobacz co się dzieje na innych serwach... np. na Elysii, prawie all h lvle szwedzi, a jeśli jest jakiś Polak z h lvli to, albo mu się pofarciło i może grać (tak ma parę osób tylko), albo jak większość jest hunted więc może wypadłoby zrobić żeby jakiś serwer był zdominowany przez Polaków ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
|
![]() O to chodzi że Polacy jako naród nie są zdolni do dominacji
![]() To był oczywiście żart. Ale moge się założyć że to nie wypali, bo co serwer są takie plany. I co?
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiem że co serwer tak jest bo pierw Polacy się umawiają a potem to niewypala bo jak zaczynają się pojawiać szwedzi w h scores i zaczynają robić wojny przeciwko Polakom to mało kto bierze w nich udział z Polaków i przez to przegrywamy mimo przewagi liczebnej i wogle... i potem Polacy zaczynają przechodzić na stronę przeciwną, albo wogle niebiorą udziału w wojnach i tak kończą się szanse na zdominowanie serweru bo Polacy dbają tylko o swój własny interes. I dlatego zbieram już ludzi i to takich co by brali udział w wojnach żeby może udało się na nowym serwie wygrać i zdominować serw przez Polaków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieje że zdominujemy server dla Polaków.
PS: Wicher, byłem dzisiaj u was w Szczecinie ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
![]() |
![]() Tja. Wojna się zacznie. Podbiega do Szweda 10 Polaków i chcą go zabić. Wszyscy klikają na kogokolwiek innego niż Szweda i 10 dedów gotowe. Szwed z tych emocji wyjmuje ręce z kieszeni i sięga po kawkę
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 50+
|
![]() Mozesz spróbowac zdominowac ten serv ale jak chcesz serva zdominowanego przez polakow to zapraszam na aurea! Wszystkie lev od 100 wzwyz to polacy tylko 1 swe jest! Wiec przemysl
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2007
|
![]() to ze zdominuja ten serwer poalcy to jest pewne tylko zaraz sie okaze ze polaków są tysiące z 8 levelami a szwedów dwóch z 200
|
![]() |
![]() |