|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() czesc, mam problem. sciagnelem z internetu czcionke visitor. Wrzuciłem ją do windows/fonts ale ani word ani photosop jej nie widzi :\
moze ktos mi pomoc?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jaki windows? Wejdz do folderu z fotami klknij 2 razy na ten nowy żeby sie włączył, wyłącz i już powinno działać.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Ja mam w psie 3 czcionki visitor i klikam z taka ikonką visitor -brk- czy jakos tak i działa. Chyba że ci biega o to że wogule nie widzi to nie wiem :/ Może ich do folderu windows/fonts nie skopiowales
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tineloze
Profesja: Knight
Gildia: Inmortal Guys
Świat: Lunara
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Jeśli to co zrobiłeś ci niedziała to spróbuj tak:
start -> Ustawienia -> Panel sterowania -> Fonts tam jak już jestes w folderze idz Plik -> Zainstaluj nową czcionke Wyswietli ci sie następne okienko, tam znajdz folder w którym umisciłeś plik z czcionką (najlepiej nie w folderze Fonts), jak znajdzesz folder to w "Lista czcionek" powinnna pojawic sie czcionka (czsami trzeba chwile poczekać) i na końcu OK ![]() |
![]() |
![]() |