|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() prosze o zamkniecie
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 30-04-2007 o 14:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie interesuje cie co to bylo napisane.
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 30-04-2007 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() To wyczysc drugi post , ja tez czyszcze swoje i prosze o zamkniecie tematu.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Edron
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Obstrukciorz
Profesja: Elite Knight
Gildia: RL Maly gruby Knight
Świat: Arcania
Poziom mag.: 8
|
![]() Wtf? Syf,spam?
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Coś nie zamykają ;p Napisz jakiemuś modowi PW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gotti: pomiędzy postami Ganciego były posty Kopra, ale mod mu hurtem usunął za głupi spam. Nawet śladu dla potomności nie zostawił. ;<
A ja i tak nie wiem, co było w pierwszym poście.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 01-05-2007 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bylo ogloszenie ze poszukuje grafika do fake. gdyz mam innowacyjna fabule ale nie jestem dobry w kwesti wykonania.
Poradzono mi zeby na priv pytac tych lepszych ale albo robia akurat wlasne albo nie maja czasu. No wiec w sumie ponawiam tym postem ogloszenie. P.S. Gdybym mial grafika to nawiazal bym do realiów fantasy. ;d Zainteresowanych prosze na PW.