![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() odpowiem śpiewająco:
już? Niiiiiiiiiic Cieeekawego ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() No wiesz ładne, ale to robisz odpowerdnim programem, tylko klikasz gdzie trza, zrób w paincie cos, scenimy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Eee widzialem ten program i moge zapewnic ze nie wystarczy tam "kliknac gdzie trza". @Topic Zrob jakies blyskawice ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Na pewno ladniejsze niz Twoj kamien ofiarny, ale deczko nieforemne i jakies takie...krzywe? Dodaj skyboxa, i jakies wlasne txtury moze?
EDIT: No i pobaw sie z oswietleniem, dobre oswietlenie - polowa sukcesu.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() ![]() Ludzie zamieszczajcie ss'y w ten sposób! Ps. Jakby coś to jest jego rys tylko zamiesciłem go tak zeby się lepiej oglądało.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() jeszcze do oswietlenia nie doszedlem, wlasnie nad tym pracuje, mialem z 30 tekstur, niestety niechcacy je skasowalem, niektore byly super, teraz trzeba od nowa.
Niedlugo machne cos porzadniejszego moze filmik?? ![]() re down oki, komentowac i do dziela ![]() by Hegemmon: scalone 2 posty ^.- Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 31-10-2004 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Czlowieku, komentarze sa potrzebne, zebu wiadomo bylo co poprawic, co zostawic, czego sie nauczyc itp. jezeli Ci ktos pisze ze nie umiesz rysowac, nie nadajesz sie tutaj to sobie mozesz to zlac poprostu ale komenterze sa potrzebne.Ale ten mostek calkiem fajny
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noooo, idzie ci coraz lepiej! Nastepny krok - dodanie tla (skyboxa), i oswietlenie z kilku roznych stron...A moze oswietlenie miejscowe? Sprobuj zrobic lampe, z 1000+ polygonow, z textura wlasnej roboty....
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ![]() nie wiem co to jest i co to bedzie. Robilem to 35 minut. Staram sie nauczyc wbudowywania w modele kosci, abym mogl nimi poruszac. Sprawa pierwsza, bede ciagle wygladzal ludzika, dodawal miesnie, kolce, skrzydla, i zrobie jakas normalna twarz. Ale chodzi mi o ksztalt postaci czy jest dobry prosze o szybka i bolesna prawde, ze mi kwas wyszedl :/ Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 31-10-2004 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() etam. HAIL PAINT!!
![]() a tak serio - moze byc.. jak na TAKI program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() TAKI program ehh
Nauki podstawowej programu jest okolo tydzien, jak ktos sie przylozy, zrobi tutoriale, umie dobrze angielski i nie jest glupawy. Potem to zalezy tylko od umiejetnosci tworczych. Wiele osob moze miec TAKI program, lecz nie beda potrafili nic w nim zrobic. Za jakies 2-3 dni zobaczycie skonczony model demona ![]() Pozdro comments plz ![]() Nie patrzec na teksturki bo sa to podstawowe i bede robil sam Chodzi mi o sam ksztalt co dodac co ujac, wtedy sie zajme teksturkami comments plz (takze ci od painta ) by Hegemmon: scalone dwa posty ^.- Pozamieniałem też linki na obrazki. Wiele osób boi się wchodzić do zdjęcia przez link. Lepiej odrazu wrzucić obrazek na forum. Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 31-10-2004 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ludź#1 Nie wczytuje się
Ludź#2 Walec pana przejechał ![]() Splówa W miare Panie Watto, edytuj pan więcej! Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 31-10-2004 o 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieco nieforemna (za krotka lufa w stosunku do rekojesci) ta spluwa, no i dziwny ksztalt...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() spoko nawet ale ten gun?? jak ma byc nowoczesny to niezly ale jak ma wyglądać jak terażniejsze pistolety (colt.45 beretta 9mm desert eagle itd itp)
ma za dlugą rączke a nadodatek rączka powinna być lekko odchylona w tył ale ogulnie spoko jak bys zrobil jakis duży gun typu m4 m16 remingtony r930 i m875 to preosze cie bardzo o powiadomienu mnie na pw |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Całkiem spox
![]() Tylko spluwa ma cóś nie taki kształt |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Poniewaz nie znam sie zbytnio na broni, jakby ktos mogl zamiescic tu zdjecie jakiejs broni (troche)podobnej do tej mojej, to bylbym wdzieczny...
Zrobilbym poprawne teksturki i poprawil ksztalt |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() po dlugim czasie spowodowanym brakiem czasu
![]() http://emilkietzman.w.interia.pl/miasto.jpg nie chodzi o budynki bo robilem je w 30 godziny all, ale o mur. czy trzeba w nim cos poprawic. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3D Studio Max'em bawiłem się z miesiąc... Program nie jest taki że wystarczy cośtam kliknąć i wszystko samo będzie.
W sumie to mur może być... Ale weź się za texturki i w końcu za tego SKYBOX'a! Dla wypróbowania spróbuj jeszcze zrobić model spalanego miasta... Nawet bez textur. Co do ludzika... Zrobiłeś go 'gołego' ![]() Jak długo bawisz się 3DSMAX? Ps. Której wersji używasz ? Ps2. Nie mogę się doczekać demona ![]() Ps3. Jak na dysq wygrzebię filmik ze spalającą się planetą to wrzucę... (Jeśli wygrzebię ![]() Ostatnio edytowany przez Mazi - 25-11-2004 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() niestety skonczylem robic tego demona, bo okazalo sie ze ma krzywe plecy, kiedy dodawalem skrzydla i nie moglem tego naprawic. A zapowiadal sie pod koniec ciekawie
![]() w najblizszym czasie postaram sie zrobic jakis model czloiwieka |
![]() |