|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tak, tak widze jak ta forma "rozrywki" rozprzestrzenia sie na forum. Wpadłem więc na pomysł stworzenia "Dragons Group". Chodzi mi oczywiście o hodowle smokow. Grupa zajmowała by sie:
1. Hodowlą smoków. (na stronie ofkors ![]() 2. Pisaniem o swoich pupilach historyjek ![]() Pozatym, każdy członek tej szlachetnej grupy będzei musiał klikać na linki kolegów by smoki podrosły ![]() Czekam na chętnych, ktorzy przystąpią do "Dragons Group" ![]() Istnieje możliwośc zmiany nazwy grupy ![]() PS: Moze ktoś wie, dlaczego teraz strona nie działa? (ze smokami) Edit: Osoby przyjete jesli grupa powstanie: Radek 666 Adolphus Elbragol Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 25-09-2004 o 20:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Możesz zapisać mnie +P. Mi też nie działa ta strona :/. Może to tylko chwilowe? OBY!!!!!!!!!!! Miałem juz 3 smoki. Maindmaster na ponad 100 lvlu i jeszcze 2 około 40. Mam nadzieje że to długo nie potrwa.
PS.A tak wogle to jak założyć taką grupę?
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() Jak chcecie Mieć farmę, to przyklei się temat i będą sie ludziska dopisywać. Nie widzę sensu tworzenia grupy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Oby to nie było cos w stylu strona została usunięta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() no tak to ze sie tu zapisuje to na pewno efekt dwoch nadprogramowych godzin angielskiego z jedna z najgorszych nauczycielek jakie widzialem w zyciu. Metal rzadzi, smoki rzadza, fantasy tez...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() @Scor : czemu nie zalozyc grupy? Farma smokow w temacie, a grupa milosnikow hodowli smokow to co innego.
@All : ja sie tam tym nie fascynuje, ale mam 1 pytanko : smok potem zmienia wyglad? Na wiekszy itp? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() @Nekomanta:
Jajo --->Smoczatko----->Smok (dalej wyglad sie niezmienia) Kazdy rodzaj smoka ma inny kolor np. zielony no zywiol natury |
![]() |
![]() |