|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: MIELEC
![]() |
![]() Jak Przejść z miasta do miasta??? i czy jak sie da .. to moge sobie zostać w innym mieście ????? prosze o napisanie szczegółów.... co chę do carling bo tam podobno dużo polaków a jestem na thais i czy to co mam w depo to bedzie tez w depo innego miasta ??????? prosze o odpowiedź
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Nie, jesli przejdziesz do innego miatsa nie bedziesz mial w depocie tamtego miasta to co masz w kazdym innym (miescie). Najlepszym sposobem jest kupienie parcela i wyslanie rzeczy do tego miasta do ktorego chcesz sie przeniesc. I kiedy przejdziesz juz tam gdzie chcesz to masz w dp parcel z rzeczami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() lol
a jak myslisz jak sie przechodzi? chodzi sie. lol ja gdy nie wiedzialem to chodzile,m po prostu po tibi i znalazlem. -.- Jesli masz cos w depo thais to ne bedzie tego w innych miastach. ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Bardzo sie rozpisales. I nie smiej sie z niego bo kazdy z nas kiedys zaczynal. I jak nie wiedzial to po to jest to forum...
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Włacha!Ty jak grałeś na rooku to już pewnie z 2 lvlem szłeś na katana quest nie?Więc to bosa nie zgrywaj bo nim nie jesteś!Każdy miał swe początki!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: To tu, to tam :D
|
![]() Chciałem tylko dodać, że można jeszcze z miasta do miasta przepływać statkami (chyba, ale nie jestem na 100% pewien
![]() A jeśli tak nie jest to przepraszam za pomyłkę. Pozdrawiam wszystkich normalnych graczy Tibii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() jeśli grasz na amerze (sądzę tak po nicku) mogę cię oprowadzić. podaj swój nick
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() mozna przepływac z miasta do miasta ale to opcja tylko dla pacc.
wchodzisz na statek mowisz gdzei chcesz, płacisz i jestes. @bObO_gUmI to forum jest po to zeby sobie pomagac ale o takie cos to lepiej jakis poradnik przeczytac, albo kogos pod dp zapytac. ja jak zaczynalem to przeczytalem wszystko co bylo na tibia.com, tibia.pl, tibia.gery i tibia.xx.pl pytałem znajomych z rl co juz wiecej grali co musze, robic gdzie mam isc, jak trenic i ble ble ble. zadawanie najbajdziej trewialnych pytan o Tibi chyba newby nie pomoze. trzeba sie zainteresowac samemu a nie z kazdym najprsszym pytaniem na latwizne isc i na forum walnac. jak zaczynalem to wiele razy kumple mnie z dziruy wyciagali bo liny nie zabrałem, czy do hg bo bez parcelkow poszedlem, albo padlem i pozbierac mnie trzeba bylo. kazdy jakos zaczynal ale pomysl co by sie stalo jak by wszyscy newby zaczeli wypisywac swoje najbardziej extramalne pyatania na forum? masakra men ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() nieopisze go teraz bo niechce dostac bana ale powiem ze to teleport
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 1.Ten sposob nie jest nielegalny po 2.W ten sposob mozesz sie dostac tylko do tego miasta, w ktorym jestes zakwaterowany. po 3.Nie pisz tego czego nie wiesz, nie udawaj guru, i lepiej przemysl przynajmniej 2 razy to co zamierzasz napisac. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#11 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
2. Racja. 3. Wlasnie...
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() lepszy teleport, niz cheating prawda?
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Jezeli cos zostawisz w depo np. w "Carlin" to na "Venore" tego nie bedziesz mial a przejsc na inne miasto to nalepiej na piechote
![]() ![]() |
![]() |
![]() |