|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: w Thunder Bluff xDD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W Tibii: Gone xDD
Gildia: Undead Family _/
Świat: Nagrand // WoW
Poziom: 63
|
![]() Witam państwa
![]() Mam pytanie - zostało mi jeszcze 15 dni pacca i mając dosyc noobów wybijających slimy koło Venore, gdzie sobie skilluje postanowiłem przenieść się na PACC Area ![]() Oglądając sobie tibian earth i inne stronki zobaczyłem resp slimów koło Port Hope (chatka Vescu) i w związku z tym mam kilka pytań: 1. Co jest po drodze ? Czy np. trafię na Carniphilę, czy droga jest bezpieczna. 2. Czy to miejsce jest oblegane przez graczy? Gram na Neranie jak coś ![]() 3. Czy mogę się ustawić koło wody, żeby lały mnie tylko 2 slimy? Proszę o odpowiedź oraz o jakieś inne (lepsze) miejsca, gdzie mogę spokojnie skillować (chodzi o brak noobków, którzy dla 50 expa rozwalą ci potworka ![]() Pozdrawiam, SERnik ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Rebeh Dizek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Round Table of Honera
Świat: Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Na carniphile trafic nie powinienes, bo expilem w tamtym rejonie i jej nie zauwazylem ;D co najwyzej terror birda, ale z tym sobie poradzisz.
Czasem oblegane, czasem nie, to wszystko zalezy ![]() Mozesz, mozesz nawet ustawic sie w domku (bezpieczniejsza wersja) A co do innych miejscowek to moze taka "wiezyczka" w port hope? lurujesz slima i trenujesz ![]() ![]() ![]()
09:44 Rav'Knight [214]: rebeh shameless 09:45 Rav'Knight [214]: you wanna piece of him 14:53 Strini [23]: this human in lure scarab to larva, im hunt this, he think deading strini but nonono exura poffpoff im survival |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idz brzegiem az dojdziesz do tej chatki, gdy juz tam bedzie odbij troche w prawo, jak wyskoczy ci slime to wracasz z nim w tamto miesce. Koło chatki sa 2 miejsca gdzie mozna sie dobrze ustawic, zorientujesz sie gdzie
![]()
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 09-04-2007 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: ancient headhunter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zmieniam co chwile-,-
Świat: Aldora
Poziom: zob
Skille: acz sob
Poziom mag.: ie
|
![]() Na Twoim miejscu bym poszedł expić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: 50° 25' N 19° 13' E
Świat: Celesta
Poziom: 159
Skille: 93/91
Poziom mag.: 9
|
![]() Jak skończy ci się pacc to idź skilować na paccu to sie bardziej opłaca expić a nie skilować i tracić czas pacca a jeśli chodzi o skilowanie to radze jaskinie krokodylów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: ZG
Imię: Legendarny Faramir
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 71
Skille: 84/53
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() @up
Jedzie mi od ciebie maślanym masłem. @Autor Przez 15 dni pacc przy skilach jakie masz w profilu dobijesz może 70/70 ? A na żołwiach,spędzając tyle samo czasu co na treningu wbijesz 10 lvli+ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ja własnie teraz skiluje w port hope
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Slimy w Venore :/ ehhh Na twoim miejscu maksymalnie wykorzystał bym Pacc aby zdobyć więcej doświadczenia. Na free-area cała masa miejsc gdzie są pojedyńcze respy slima i gdzie godzinami/dniami/tygodniami można skillować. I nie martwisz się że ktoś ci ubije slima bo: 1. Droga do niektórych spotów jest długa i nikomu się niechce tam chodzić aby ubić 1 slima. 2. Do niektórych spotów aby dojść trzeba mieć klucze ![]() PS. Nie pytaj gdzie, jak dojść, gdzie jest klucz itp/itd. Nie muszę chyba tłumaczyć że jeśli to napszę to miejsca już nie będą takei przyjemne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Witcher
|
![]() W motls masz slimy (chyba nawet kilka spawnów) i z tego co się orientuję, treniłem tam na monkach, mało ludzi się tam kręci .. a jeszcze mniej noobów.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie tylko exp potem zajmiesz się skilowaniem...leć na larvy do ankrahmun lub na darashie na rotwormy...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() Odrazu moze skorzystam czy zna ktos jakas fajna miejscowke do skilowania na FACCu bo te moje to jedna wielka zenada
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2007
Imię: Looknij na nick
![]() |
![]() Możesz smiało iść ale mas ostatnie 15 dni pacca więc radze expić
![]() |
![]() |