|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Witam. Dawno nie wrzucałem screenów ponieważ jakoś nie chodzę na hunty. Postanowiłem jednak zebrać pare ciekawych fotek i zrobić zlepke. Zamieszczam 18 skrinków z różnych miejsc i wydarzeń, no więc lecimy:
Na początek zdradzam swoją tajemnicę ![]() Teraz troche blokowania, 2x Hero na blache ![]() I tak expiąc na Hero powoli zdobywa sie exp, na przykład takie 4 milionki ![]() Jednak żeby zdobyć tyle expa trzeba czasami solować różne stforki ^^. Na zdjęciu Braveheart VS Hero, no i wydaje sie cała prawda...walcząc trzeba wkładać w to serce a nie być tylko mocnym w gębie ![]() Czasami pomagają też czary więc warto mieć qmpla warlocka który nauczy was kilku zaklęć. Walcząc, walcząc, walcząc i walcząc wzrasta hart ducha, odwaga, pewność siebie i przedewszystkim skile w mieczu ![]() Po ciężkiem pracy w kopalniach idzie sie zarwać jakieś panienki, niestety nie zawsze są chętne i trzeba im troche pomóc. Gwałt w tibi, tylko nie pokazujcie GM bo mnie do hellgate wtrącą ![]() Jak już mówiłem przyjaźń z warlockami ratuje życie jeśli wpierw oni cię nie zabiją. Dzielny i niezwycieżony GASIOR VS 5 veri evil pekay ![]() Czasami gdy nie chce mi się expić wybieram sie na wyprawe na której ginie wielu wojowników, jednak co mi się tam może stać, przecież jestem taki przystojny ![]() I tak szanowny master warlock Fmaczo wywala cały room a ja czekam, aż skończy ![]() Ale w końcu trzeba pokazać że coś potrafię, więc czas poblokować ![]() Zła kapłanka (no cosh, nie wiedziałem że jest dziewicą ![]() ...które szybko padły ![]() O pełni księżyca uroczy Gasiorek zamienia sie w złego i bezwzględnego PK. Więc, gdy zobaczysz że jest pełnia a ja jestem ubrany na czarno-biało lepiej nie mów do mnie hi ![]() Później qmple muszą się nieźle napracować żeby przywrócić mnie do normalnego stanu... Żeby udowodnić wam jaki jestem dzielny postanowiłem bloknąć 50 DL' ków, ale zaatakował mnie LAAAAAAAAAAAG, a jak wiecie on jest silniejszy od 10 demonów na raz ![]() Jednak nawet na rooku pokazuje n00bom jaki jestem dzielny - najlepsi bohaterzy to martwi bohaterzy, wtedy się ich waloryzuje ![]() Na koniec pokaże wam że mimo iż wojuje mieczem to i na czarach trochę się znam ![]() ![]() Zapraszam do oglądania, czytania i przede wszystkim komentowania ![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2003
|
![]() Jeszcze 12 leveli i pogadamy jak rowny z rownym
![]() Dzis znowu mam neta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Siemiatycze
![]() |
![]() Dla mnie wypas ;]
3m sie Ostatnio edytowany przez Humek - 02-09-2004 o 17:35. Powód: lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() pozdro , spotkalem cie dzis an tescie
![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() No fajne, fajowe podpisy. Tylko mogło by sie szybciej ładowac (chyba, że to umnie sie coś chrzani)
![]() Such Ivul... xD
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Bardzo fajne ss swietne skile a eq jusz nie mowie ja tak samo chce mic jusz takie sprzety :tongue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
![]() |
![]() Fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh...niektórym ledwo sie ładuje a ty narzekasz że mało
![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Hehe, nice, mi najbardziej podoba się ten tunelik z DLami
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Yo Gasior, czemu nie zrobiles foty kiedy szlismy kiedys na Orc Land. AHAA, mam troche sd i hmmów, zrobie Ci bp uhów i jadymy na dragi? plx plx, ja chce zaistnieć, bo druidzi sa zdyskryminowani, że oni to gupe moga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wychodze z miasta żeby ją zobaczyć
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() a ja tam iewiedziecc czemu widze tylko zajefajne X
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Huh, ja widze za***ane X, ****a popraw to...
|
![]() |
![]() |