--> | --> |
|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
|
![]() Kiedy ta Tibia sie powiekszy? Przeciez coraz czesciej jest napis "Too many players..."! Czy tylko dla Premium Accout, Tibia jest bez granic? Powinienen postac chociaz nowy swiat. Albo z 3 nowe swiaty. Przeciez Tiblandczykow jest coraz wiecej!
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Więc:
1 Max playerów to 850 i później mogą wchodzić tylko pacce 2 Świat może już niedługo powstać (chociarz mi sie tak wydaje bo już kilka osób mi gadało że za 2 tygodnie / nieznałem 2 z nich a to niemógł być chyba jakaś masowa ściema ![]() 3 Jeśli niechce ci sie czekać aż ktoś przestanie uzywać MC lub wyloguje sie jakiś noob co nawet niewie jak sie ruszać to kup se Pacc !!! 4 Tibia jest z granicami w sensie świata i ilości ludzi 5 Im wiecej Tibijczyków to .... to cipów to nic nieobchodzi, im więcej Pacców a raczej kasy w oczach cipów z tych pacców tym większa szansa na nowy świat, czyli jeśli chcesz nowy świat kup Pacca i wtedy pomożesz chociażby 1% na nowy świat ![]() UPDATE To chyba nie ten temat :/ ... To raczej powinno być do inne lub coś takiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Moim zdanie nie trzeba robic nowych servów poniewarz koles na 40 lvl i tak sie nie przeniesie - wystarczy unowiczesniec servery ( tzn. zrobic więcej slotów na graczy ) 8)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieje ze plotka sie sprawdzi, bo te serwery sa naprawde przeciazone. Szczegolnie 18-22!
![]() |
#5 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Matiq : koleś na 40 lvl sie nei przeniesie? Mylisz się. Mogę ci wskazać kilka conajmniej osób, które mają/miały postacie 40+ i czekają na nowy świat.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Moim zdaniem i tak sie duzo poprawilo bo jeszcze tydzien temu nie moglem sie zalogowac jush od godziny 15 A teraz to i nawet za 3 lub 4 razem o godzienie 20 moge pograc.
BTW: Cip owie nie robia wiecej serwow bo kiedy sie ludzie wqrfiaja z powodu txt'u "Too many players on line" to kupuja pacc'a i cipowie sie wzbogacają (to jest tylko moje zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam zgadzam sie z tym zeby TIbia powiekszyla miejsca dla graczy np. nie do 850 tylko np. 930 przynajmnije na Isarze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Po raz kolejny powtarzam, ze nowe serwery nie sa potrzebne, wystarczy probowac, po 10-20 razach udaje sie wejsc, a nie od razu plakac po trzeciej probie.
A jesli chodzi o powiekszenie pojemnosci serwerow, to rzeczywiscie mozna o jakies 50 osob, ale nie za duzo, zeby sie korki w depotach nie tworzyly i zeby po 15 osob na jednego potwora nie lecialo.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Stworzenie nowych światów nie pomoże za bardzo ale stworzenie serwerów dla około 1000-1500 ludzi bardzo pomoże wszystkim w uniknięciu ''kolejek'' na serwer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() no ale wyobraz sobie jak by to wszystko chodzilo jak by bylo 1500 graczy
a zobacz te korki na rooku boze nie tak jest dobrze mi tam wszystko odpowiada jak jest pozdrawiam
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Marred powiedzial ze trzeba sie logowac 10-20 razy. Ja sie raz co chwile logowalem przez 30min. I mi sie cudem wlaczylo. Nawet nie raz bo zawsze wieczorem.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Wejdź na tibia.com i zobacz twój świat jesli jest wiecej niz 450 oob to sie nie wbijesz tylko odswiezaj az bedzie 449 i szybko wchodz(miej przygotowane character list)
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Sposob raczej nie dobry, bo na tibia.com lista odswieza sie co kilka minut, wiec mozemy miec nieaktualne informacje, a nawet jesliby odswiezala sie na biezaco, to guzik by to dalo, bo liczba graczy szybko sie zmienia, trzeba trafic w dobry moment i tyle.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powinien być większy świat i tyle
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Latchorzew
![]() |
![]() Nie tylko powinni dać nowe światy ale też powiększyć dotychczasowe serwery tak żeby przyjmowały okola 1000 użytkowników
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() poco wam nowe swiaty?????? niech lepiej cipowie zablokuja mc bo to przezniego sa takie tloki..... gdyby nie mc to na erwach by bylo po 500 osob a nie 850
|
![]() |
![]() |