|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Na pewno na początku nie zrozumiecie fabuły-to normalne w moich fejkach XD XD SPIS TREŚCI: Prolog-tu Część 1(a)-niżej Część 1(b)-strona 2 Nie napisałem nicków tych rycerzy, aby nie było chaosu...obrażenia wyrażam w % (ale tylko dla tych bez nicków) Oczywiście to tylko końcówka wielkiej bitwy ^.^ ![]() Na początku strzały miały być równo... ![]() ![]() ![]() ![]() 5 obrazków, bo to prolog ![]() Trochę te strzały wbite w ziemię się przesunęły-wynik tego że nie zrobiłem najpierw samego tła tylko dwa razy "wbijałem" strzały xD Kolejna część na stronie:1 ![]() Pozdrawiam! P.S.:Mam już gotową pierwszą część...(24 obrazki) @2xdown: Spike sword i pharao sword to minusy? Trochę mnie to zdziwiło... A co do trupów to nie w tym terenie xD @edit: I to tylko początek...okaże się że potrzebują leku,zaatakuje ich banda,Zumę uratuje zwiadowca od pewnej "bandy"(to nie dokładnie banda) i później w zamian za lek będzie musiał pomóc w zabiciu szefa tej samej bandy która atakowała...w między czasie będzie też obrona "bazy" tej dobrej "bandy"...ale to nie koniec xD[takie streszczenie początkowej fabuły]
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 10-05-2007 o 15:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() - pharao sword
- spike sword - moje tarcze ale zciente na dole x/ - fabuła słaba - koniec wojny a gdzie trupy? Ogułem dziwne ale co bedzie dalej niewiem...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wstrzymam sie z ocena (prolog...) ale moge powiedziec ze zle sie nie zapowiada
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() no nawet fajne tylko jak wiekszosc fake zaczyna sie od wojny :/
9/10
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() Niezłe, naprawdę niezłe. Zapowoada się na serio ciekawie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra macie pierwszą część,dzięki za komenty
![]() ![]() ![]() Hmm...część długa no i będą dwie walki(sorka ale nie chciało mi się na cały "ekran" robić to brałem tylko drogę,w kolejnej części będzie inaczej) Rozmowa: ![]() "???"-jego imienia nikt nie poznał...ale nie jest ważną postacią(one dopiero będą później) ![]() taa...ten obrazek też pomniejszony xD ![]() ![]() ![]() I zaczyna się walka... ![]() Nowe czary świata Sand xD (które nowe to nowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I po walce... ![]() Sorka za tego "medrzca" xD ![]() ![]() ![]() ![]() Kontynuacja tej części na stronie 2... ..... Co do katapulty...ona jest specjalnie ![]() Aha i źle umieszczałem czary(powinny być na postaci,a nie na nicku)-nie musicie mi tego mówić ![]() @down&2xdown: Wiem xD Ale miałem trochę dziwny dzień i coś mi nie wychodziło ![]() Aha i czekam na więcej komentów ![]() @down: Jeszcze jedno: Jakbym to robił na...tak jak powiedziałeś to by nie było np.połączeń ![]() @3x down: Sam jesteś kolejny taki sam -.-
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 10-05-2007 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Robione na odpierdol, takie mam wrazenie. Brzydkie i chaotyczne.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie jakies niespecjalne ;d
Mogloby byc lepiej i licze ze w nastepnych czesciach wlasnie tak bedzie. Póki co 6/10 na zachete. Sa literówki, krzywo powklejane niektóre rzeczy itp.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Niepodoba mi się... mało tego, chuj mnie strzela jak widze kolejny taki sam fake... AHA i z tego miejsca dziekuję za zamknięcie tematu z moim fake.(to że go już nie kontynuuje to żaden powód do tego aby go zamknąć).
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kontynuacja odcinka pierwszego...
![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna walka na zmniejszonej rozdzielczości xDD (więcej już nie będzie) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz sorka za tą pomniejszoną rozdzielczość ;/ Od kolejnej części już tak nie będzie... Hmm...zawsze po pierwszej części są gorsze komentarze niż po prologu (w przypadku moich fejków),więc byłem przygotowany ;] Proszę o komentarze!
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Średnie jak zwykle on zdobedzie ziola i takie tam ale takie na odwal nie dam wiecej nic 5-6\10
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie pomiedzy dobre a srednie. Moge dac 6-7 na zachetke ale pamietaj ze obiecales iz nie bedzie juz w pomniejszonej rozdzielczosci... ;p
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pamiętam
![]() Obiecałem że od drugiej części nie będzie, a to jest jeszcze pierwsza ![]() Co do tych ziół...po prostu je dostanie(nie będzie tu żadnego zabijania superkulmega potworów),ale od innej osoby... @Maciek Mur To jak ta sama fabuła to mi ją trochę opowiedz(co będzie dalej) Część 2 dopiero 16 obrazków (a jedyne co się stało to to że koleś zabił bandytę a później łaził wokół drzew xD(celu nie ujawnię) )
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2007
|
![]() no nawet jest dobre proszę o więcej jak byś mógł
|
![]() |
![]() |