|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otóz mam zamiar zrobic sobie addon na niedziwedzie lapy dla druida. Tam wymagane jest 50 bear and wolf paws. Na tbia.org.pl isze ze potrzebny do wykonania addona jest wykonany meriana quest (ktorego zeby wykonac potrzebny jest inny quest, do ktorego potrzebny jest jeszcze inny quest).
I tu sie wlasnie pojawia moje pytanie, czy to tibia.pl ma racje (czyli ze wystarczy same 50 bear i wolf paws) czy tez tibia.xx.pl ze potrzebne jest jeszcze wykonany meriana quest. Zalezaloby mi na opiniach ludzi dobrze znajacych sie na tibi, a najbardziej na opinach tych, ktorzy addona na lapy robili. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Początkujący
Imię: Adii Blyskawica
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
|
![]() Z tego co mi wiadomo to chyba nietrzba miec zrobionego eleonore ring questa ale tego questa kazde dziecko ma xD
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
|
![]() Do tego addona tylko jest potrzebne 50 wolf paws i 50 bear paws nic wiecej potem to zanosisz dla npc w port hope nazwy nie pamietam
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() To z tym wymaganym Meriana Questem chodzi o to, że jeśli chcesz robić full druida, to musisz przynieść kwiatek który tam rośnie. Do Paw addon potrzebne tylko łapki
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uff ulzylo mi, bo myslalem ze bede musila robic teog meriane questa. Jest bardzo dlugoi, do tego zeby moc go zrobic trzeba zrobic eleonore quest(tez bardzo dlugi) a zeby zrobic eleonore trzeba zrobic explolera, a to jest juz jeden z najdluzszych questow w grze .
Dzieki wszystkim za pomoc ![]() tak apropo, to czy ktos z wa robil to na lapki?? ![]() |
![]() |