|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Ostatnio próbowałem z grupką kolegów przejśc na nowy server, wybraliśmy Unitere.
Ale nasza koleżanka ma problem z logowaniem. Próbowaliśmy 4 charów na 4 róznych kontach i zawsze wyskakuje jej "Connection Timeout", dla przykłądu to samo działo się na Luminerze... Spokojnie może sie logować na wszystkie niemieckie servy itd... My nie mamy problemów z logowaniem... tylko ona... Czym może to być spowodowane? Pewnie padną odpowiedzi "jej netem" ale olewam, może ktoś obeznany się wypowie.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Zapewne za wolny net i czas połączenia z serverem jest za długi.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Też tak mam
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Ja na niemieckich servach mam 2x mniej framów niż ona i 2x wieksze lagi. nie wiesz? nie mów. -.-
![]() |