|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Na życzenie kolegi umieszczam tu jego dwa filmiki, na których odkrywa poziom 0 Meriany i Libery Bay
Linki: Meriana: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21956 -403.49kB Liberty Bay: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21957 -945.03 kB P.S. Za kilka dni dam film z odkrywania pustyni wokół Darashii.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Ale hardcore!!!!!!!!!!!!
Czekam z niecierpliwośćią na film z pustynią ![]() Będziesz sie równał z Cichym Mac'em niedlugo ![]()
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowany przez Drakonir - 05-04-2007 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() naprawdę zajebisty film....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() mimo wszytko dzieki za nice mapke ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]()
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Wschodnia Polska?
Stan: Niegrający
Imię: Von Damiano
Profesja: Elite Knight
Gildia: A po chuj mi?