|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Czy mozecie mi przyslac mapke gdzie jest jaskinia rootow i trroli ?(
Byl bym bardzo wdzieczny ![]() Bo gdzie mialbym chodzic 7knightem z skilss 27/24 i eq fire sword,guardian shield,p legs,dark helmet ![]() ![]() ![]() Magick Warrior--->>Danubia--->>Venore[/color] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja Cie zaprowadze jak serwa naprawiom. Skad masz taki stuff?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Droga bardzo prosta. Od depota w dol do poludniowego wyjscia z miacha, potam caly czas sciezka w dol, kiedy zobaczysz skale wejdz na nia i przejdz na druga strone, potem caly czas w dol az zobaczysz dziure kolo wody, wejdz tam beda roty , a dalej swamp trolle.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() To tak...MA taki stufff z poprzedniej postaci.Tylko cos wam opowie...Kiedys moiom 2 postacia 22level bylem na Valkiriach.Nagle mnie wylogowalo.Ja spanikowany znowu sie zalogowalem i pacze goly.otwieram bp i jest moj stuff.znowy mnie wyloogowalo.Ja spanikowany wlanczam www.tibia.com zeby zmienic haslo.zalogowalem sie i pacze fire sword k armor guardian shield dark helmet p legs leza przedemna. ja szybko to zabralem i pobieglem do Venore.Wyslalem wszystko moiemu kumplowi.I sie wylorowalem.Po chwili cos takiego....Kurw....zapomnialem hasla a w depo mialem prawie 17k
![]() A i jeszcze jedno jutro mam urodziny i mialem dostac prezent o kumpla 42 elite knighta ![]() ![]() ![]() ![]() Magick Warrior--->>Danubia--->>Venore(chyba shakowany bo pisalo ze zly kod) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() expowisk jest wiele np : kolo venory na bagnach podziemia z rotami, w ab podziemia z trolami,na foldzie frost trole i roty.
ale na moj gust powinienes potrenowac i skille poprawic bo z takimi daleko nie zajdziesz |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajna opowiesc , a tak wogule wejdz na temat gdzie jest forteca elfow i tam na mapie jest zaznaczone gdzie jest najwieksze rotowisko
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() podalem mu expowiska odpowiadajace jego skilla i lvl
|
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() tak wogole co to som roty jezeli chodzi o szczury powinnu sie pisac raty
prosze o odpowiedz ?( |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Roty to rotwormy a nie rat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mr. Paladynek. ty nie rozróźnisz rotwormów od ratów?? to czym się roźni Gs od GSa??
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() heh zazdroszcze ci wyposazenia!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej ziomale za 15 minut tibia restart !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z jakim lvlem iść na roty??????
|
![]() |
![]() |
#14 |