|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Na forum jest multum użytkowników. Wielu z nich ma kilka kont, wielu z nich korzysta tylko z jednego lub nie korzysta wcale. Zawsze myślałem, że jest to niezgodne z regulaminem, jednak nie znalazłem żadnego punktu, który o tym mówi.
Ciągle jednak nie widzę sensu istnienia takich multikont, których nikt nigdy nie ruszył. Usuwanie dużego procentu z nich jest bardzo proste. Wystarczy, że moderator sprawdzi każdego dnia, kto ma urodziny, Wtedy bardzo łatwo znaleźć podobne nicki, które jednoznacznie przesądzają, że to ta sama osoba. Myślę, że to niedużo roboty usunąć kilka takich kont dziennie, a dla bazy danych dość sporo ;] Pozdrawiam, NervGal. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Pisałem już z tym do Droma i bosala- od żadnego nie dostałem odp.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() ROTFL...
Bazie nie robi roznicy czy ma 110k userow czy 100k userow. Banujemy tylko za multikonta zbanowanych userow. Kasowac tego nie ma sensu bo nigdy jednoznacznie nie okreslisz co jest multikontem a co nie w takich ilosciach. I tak, byloby z tym w cholere roboty, jesli mielibysmy to robic w taki sposob jak zaproponowales. |
![]() |