|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() W tym temacie nie składamy zamówień na outfity jest do tego inny.
Nie pytamy się tu jak się robi outfity. Chodzi o to aby stworzyć listę outfitów i addonów. Aby się to udało musi brać w tym udział jak najwięcej osób. __________________________________________________ ________________ W tibi o ile mi wiadomo jest w sumie 15 różnych outfitów. Wiele osób ma problemy ze znalezieniem ich oraz addonów do nich. Dla tego postanowiłem napisać ten temat w którym będą umieszczane outfity wraz z addonami i tym do kolorowania. Mam nadzieje, że mi pomożecie. Spis outfitów: 1.Citizen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2.Hunter ![]() 3.Knight ![]() 4.Mage ![]() 5.Nobleman 6.Summoner ![]() 7.Warrior ![]() 8.Barbarian 9.Wizard ![]() 10.Oriental ![]() 11.Druid ![]() 12.Pirate ![]() 13.Assassin ![]() 14.Beggar ![]() 15.Shaman 16.Elf ![]() 17.Dwarf ![]() 18.Cultysta (był kapłan, ale się czepiali to zmieniłem) ![]() 19.Żaba ![]() PS Jeśli jakiś pominąłem to proszę mi to powiedzieć. Jeśli jesteście w stanie dawajcie od razu z tym do kolorowania. Obrazki mają być w formacie .png. W programie wzięli udział: 1.mati8dwa 2.seksowna_druidka 3.Tronic 4.Torog Velrock 5.Bobbika Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 17-02-2007 o 17:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Pomyśl chwile wiele osób jak ma formata kończy robić najlepsze fake bo nie chce im się zaczynać od początku, albo przeglądać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Pomyśl może ile osób ma dwie partycje i fake na drugiej? Pomyśl może, że ktoś może mieć Dysk Flash USB i walnąć se fake na niego? A, gdzieś w fakei.fora.pl znalazłem... Dwie grafiki, w których są outy, outy chodzące, i addony. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Mi sie temat bardzo podoba. Mam duze problemy ze znalezieniem potrzebnych mi outfitow. Te publikowane na tym forum zazwyczaj nie maja nakladek do kolorowania.
dwarf: ![]() elf: ![]() Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 10-02-2007 o 10:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie pomóżcie. Część zrobi, a reszta se weźmie. Sam sobie nie poradzę, albo zajmie mi to wieki, a wtedy będą nowe outfity ;/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Piekło
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thrana Glanir
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nima xD
Świat: Morgana
Poziom: 33
Skille: 73/50
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Napracowałeś się na darmo
![]() i tak nikomu się to nei przyda ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Summoner (?)
![]() Dzikus (?) ![]() Zabunia (?) ![]() Kultysta Cthulhu (?) <lepiej ? -.-"> ![]() Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 10-02-2007 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Nie no ROTFL. ;p
@Edit Mati~ Zmień to kapłan na np. Cultysta albo coś w tym stylu. Ostatnio edytowany przez Shuki - 10-02-2007 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Może sie to komuś przyda, nie wiem (mnie osobiście nie)
I wogóle to nierozumiem jak można nie móc czegoś znaleść w spritach?? RADA DLA SZUKAJĄCYCH: Ściągnijscie se Irfanview. RADA DLA SZUKAJĄCYCH Z MAŁYMI MÓŻDŻKAMI ![]() Ściągacie program Irfanview, instalujecie, włączacie, otwieracie folder ze spritami, i trzymając strzałkę w prawo obserwujecie przewijające sie sprity. Jak znajdziecie co trzeba puszczacie strzałkę(chodzi o klawisz na klawiaturze of course ![]() Proste jak deptanie kapusty ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() eee.... kultysta czy kulturysta?xD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Cultysta-wyznawca Cultu. Taki zakon z Liberty Bay |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Bobikka
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 25/24
Poziom mag.: 25
|
![]() Coś odmnie może sie przyda
knight ![]() druid ![]() pirate ![]() szaman ?? ![]() hunter ![]()
Moja Akcja SFoG Stop Fake o Grach!! Ostatnio edytowany przez Bobikka - 11-02-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie szaman tylko Żebrak
niee noo nie załamujcie mnie x.x nie "Wyznawca Kultu" tylko "Wyznawca Cthulhu" nie załamujcie mnie że nie wiecie co to jest x.x Po południu może dam coś |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() Cóż, temat może się przydać, ale jak dajecie addony, to wraz z outfitami(np. summoner z addonem 1 a każdej strony i z wszystkimi ruchami, i z addonem 2 z każdej strony i wszystkimi ruchami), bo same addony to nie wiadomo do czego służą i gdzie to dokładnie dać...
PS: Zresztą jak potrzebujecie outfitów, to ściągnijcie OTSa 7.8 albo wyższym, zalogujcie się, pomniejszcie obraz tak, aby nie był rozciągany ani pomniejszany, zróbcie biały outfit i róbcie ss'y, potem wytnijcie otoczenie i jest, ja tak zawsze robie, szybciej wychodzi niż szukanie w spritach =/ @mody-tego wyżej nie ma, tak wam się tylko wydaje ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zaliczyłem kilka razy ROTFL'a czytając ten temat, ale jest bardzo przydatny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera