|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() No więc... po raz pierwszy robię temat o życiu tibijskim, więc może być cienko. Screeny będą zawsze w obramowaniu i o wymiarach 260x260... Nuupsko zaczynam, od pierwszego levela i będę wklejał fotki... pewnie was zanudzę na śmierć
![]() ![]() Postanowiłem, że NIE będę wydawał kasy na niepotrzebne bronie. Postanowiłem walczyć pięściami, ze strasznymi potworami zwanymi "Chicken" oraz "Rat"... Zacząłem trenować. Na początku wpadł Fist Fighting (11). ![]() Po paru minutach wpadł kolejny Fist Fighting (12). ![]() Postanowiłem zdobyć paredziesiąt punktów doświadczenia i niespodziewanie wpadł jeden po drugim Shielding (11) i Fist Fighting (13). ![]() Zacząłem mieć lagi, a jak każdy wie, że można paść nawet na ratach. Lepiej nie ryzykować. Postanowiłem poszukać chickenów i kiedy lagg ustąpił, postanowiłem pokazać wyniki chickeno-bójstwa. ![]() 2 zdjęcia przedstawiające Shielding (12) i Fist Fighting (14). ![]() ![]() Spóźniony shielding (UO się zacięło :/) ![]() Stan postaci na dzień 14.05.08 godz. 17:54. ![]() Mam pytanie: zamieszczać nadal kolejne fisty, piórka, shieldingi, czy tylko levele? Ostatnio edytowany przez Misolus - 14-05-2008 o 18:06. Powód: Aktualka |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Mexsyk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scott yellow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 92
Skille: 90
Poziom mag.: 18
|
![]() Temacik zapowiada sie bardzo ciekawie
Nie moge sie doczekac huntów lootów itp ![]() Pozdrawiam Scott
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() To miała być prowokacja? Nie odzywaj się proszę ;o.
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne ss'y dawaj wiecej
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja gram for fun, więc ten fist jest dla mnie idealny. Screeny pojawią się jutro, gdyż dzisiaj komputer mi laguje i nic nie mogę robić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Imię: Sam nie wiem xD
Profesja: Elder Druid
Świat: Tego też nie xD
Poziom: xD
Skille: xD
Poziom mag.: xD
|
![]() Ja też kocham fistować wszystko co się rusza ;D Powodzenia w dalszej grze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Mexsyk
Imię: Scott yellow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 92
Skille: 90
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Heh na ratach moge tylko expić, więc zabicie 1,4k ratów troche zajmie ;o.
PS. Mam już drugi level <profesjonalista>, ale ze screenem nie skończyłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() ~ sorry za post pod postem ~
Dzisiaj na Isarze była plaga Ratów. Zalogowałem się, a te krwiożerne bestie sie na mnie rzuciły. Zadawały mi trochę obrażeń, lecz ja mężnie się broniłem. Musiały się poddać i uciekały. Screen niestandardowy (520x590). ![]() Niestety zabiłem te niewdzięczne istoty, zdobywając przy tym lefel. ![]() Szieldink ![]() Z okazji mego zwycięstwa nad bestiami zwanymi "Rat" urządziliśmy z Cherriet popijawe. ![]() Komentować, albo zjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Proszę się tutaj nie kłócić! Jednym się podobają screeny i śledzą temat - innym się nie podobają i wystawiają krytykę - a jeszcze inni w ogóle nie komentują! Każdy ma inny gust.
Podczas wbijania lefela wpadł mi Fist Fighting (16) i Shielding (15). ![]() ![]() I wkońcu lefel. ![]() Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 5, gości: 4) Lol? Ostatnio edytowany przez Misolus - 15-05-2008 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Idz zabic solo orca spidermana i wstaw foty bo narazie nuda
![]()
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |