|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Szukam:P
|
![]() Witam, wpadłem na pewien pomysł który teraz Wam zaprezentuję. Zapewne większość graczy od czasu do czasu ma ochotę wykonać questa (czy to dla nagrody, czy też czystej satysfakcji), ubić jakiegoś konkretnego niebezpiecznego potworka, skompletować team na questa itd etc...I tu najczęściej pojawia się problem: "Jak i gdzie znaleźć potrzebne nam osoby?". Wielu graczy w tym momencie otwiera game-chat i po prostu pyta
![]() ![]() ![]() POMOGĘ W: - Palem (w miarę wolnego czasu) pomogę w desert q (czego oczekuję: pełnej ekipy, prócz pala ofkorz i crossbowa dla mnie) - knightem (po zrobieniu 35 lvla - kwestia max tygodnia) pomogę w queście w którym do zdobycia jest Crus Helm (pobloczę za zwrot kosztów) - Sorcem 45 lvl pomogę w newbie-questach, np tym w Amazon Camp, w queście z Dwarfem Geo itd PROSZĘ O POMOC W: - czyszczeniu Orc F by spotkać się z ich królem ![]() ![]() - zdobyciu Crus Helm bo sam sobie nie pobloczę przecież a itemka zdobyć chciałbym Sorcem - generalnie polecam siebie jako Shootera (chcoiaż może nie tak od razu, muszę wcześniej trochę run skompletować ![]() Wszystkie oferty pomocy oczywiście są obligatoryjne w miarę wolnego czasu, polecam umawiać się na konkretny dzień i godzinę...Mam jednocześnie wielką nadzieję, że temat ten nie zahacza o QS - nie podaję przecież drogi do questa itd, a pomoc w grze nie jest chyba naganna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~ Yours, Blath Bassa
|