|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2007
Lokacja: Bochnia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: David Dragon Lord
Profesja: Druid
Świat: Shivera
Poziom: 26
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Wiem jak się robi runy . Dużo o tym czytałem , ale nie znalazłem jeszcze jednej odpowiedzi. Patrzyłem na stronę i zobaczyłem że runy do zrobienia można kupić w Kazordon Darashi i jeszcze dwóch miastach . Czy to znaczy że w Thais nie można ich kupic ? Próbowałem w gildi ale NPC się nie odezwał . Jeśli już to chciał mi sprzedać gotowy czar .A ja chce runy do zrobienia .
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2007
Lokacja: Bochnia
Imię: David Dragon Lord
Świat: Shivera
Poziom: 26
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Blank rune mam ale chodzi mi o to że np. nie chce kupic czaru poison field za 300gp tylko go zrobic . A miałbym po niego biegać do Kazordon ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Bierzesz do reki blank rune, wypowiadasz odpowiednia formulke i masz gotowa rune, nei trzeba do tego zadnego NPC.
Blanki juz wiesz gdzie kupic. Mozesz rowniez kupic gotowe runy, ale to cie chyba zbytnio nie urzadza ..
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Leszno
Stan: Niegrający
Imię: Druid Venar
Gildia: aktualnie brak
Świat: Danera
Poziom: 34
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() Żeby zrobić jakąś runkę musisz mieć potrzebny lvl, wykupić czar na tę runkę, i bierzesz blank runke w łape (w każdym sklepie magicznym po 10gp za jedą) i wypowiadasz czar. Gratulacje zrobiłeś własną runę xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Wiocha
Imię: Garncarz wielka Owca
Profesja: Sorcerer
Poziom: 19
Poziom mag.: 15
|
![]() jak chcesz mozesz isc do kazo albo darashi, ale po co?
czar potrzebny do zrobienia runy kupi sie w kazdym miescie. CArlin , thais venore kazo wszędzie. idziesz do NPC dla swojej profesji mowisz: -hi -buy (np. LIght magic missisle) rune -yes -bye potem idziesz kupic czysta rune w sklepie magicznym. wkladasz czysta runke do reki i wypowiadzasz formulke(jak nie wiesz jaka sprawdz w spell book albo na tibia) i masz runke. pamietaj ze musisz miec odpowiednia ilos many. (TYLKO KUP TEN CZAR U NPC KTORY SPRZEDAJE CZARY!!! a nie manasy runki czy fluidy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak na uboczu mówiąc...możesz wsadzić też 2 blank runy i możesz za podwójną ilość many zrobić 2 runy takie runki... czasami jak ci się śpieszy możesz tak zrobić ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() HHAHAHAAH
A ty spadles z kad ? mars ? Idziesz do npc zeby Nauczyl cie jakiegos czaru musisz miec do tego odpiwiedni lvl etc. kiedy juz kupisz ten czar to bierzesz sobie do reki blank rune (do kupienia w sklepach z przedmiotami magicznymi) NAstepnie wypowiadasz formolke np. "Abra kadabra I mozesz sie cieszysz ze masz runke |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Jestem początkującym sorciem w Tibii na 12 levelu. Mam pytanie w stosunku do run: Na tibia.pl przeczytałem; minimalny poziom (przy runie) ...; minimalny poziom magiczny...; wymagana mana ...
![]() Chciałem zapytać, co w końcu trzeba do używania runy tego minimalnego levelu, może mlvlu, a może obu i czy zużywa się manę korzystając z magii runicznej? Proszę o odpowiedź. ![]() P.S. Chodzi mi powtarzam tylko o używanie runy, chodź o jej tworzeniu też moglibyście mi napisać. Ostatnio edytowany przez Drascko - 01-05-2007 o 09:33. Powód: Potrzeba dopisania czegoś dla jaśniejszej odpowiedzi i lepszej czytelności postu. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() Puste runy (blank runy)można kupić w każdym mieście, ale nie gildii tylko w sklepie magicznym.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() jak jestes druidem najlepiej uhy i ihy rob
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
Do uzywania runy potrzebny jest mlvl np. zeby uzyc na sobie czy na kims tej runki musisz miec minimum 4 mlvl, a do robienia potrzebny jest tylko lvl bo przeciesz wszystko wraz ze wzrostem lvl takze rosnie. |
|
![]() |
![]() |