|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Od ostatnich czasy gnębi mnie pytanie:
Czy ktoś wzioł kiedyś PRESENT BOX w ANIHILATOR ROOM QUEST? Jeśli wiecie coś o tym np. Co wypadło itp. to tu piszcie. Ja słyszałem że jedna dziewczyna wzieła i miała GOLDEN BOOTSY! ![]() No więc piszcie. THX za odpowiedzi. Ostatnio edytowany przez Snick - 14-11-2007 o 20:05. Powód: błedy |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() W annihilatorze nie ma present baga, jeno present box, w którym jest annihilation bear (ot, taki misiek).
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski~
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Levi Thel
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie wypada, tylko znajduje sie w tym pudeleczku
![]() ![]() ![]()
HALA MADRID - Od zawsze na zawsze i nic tego nie zmieni ![]() ![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! http://janusiolandia.myminicity.com/ Dla was to 5 sekund a dla mnie.... Przyjemnosc ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Wziął go np. Nemtor a aldory
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Ravanso
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
Poziom: 45
Skille: 70/50
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() 1. To jest present box
2. ZAWSZE I TYLKO wypada "Annihilator Teddy Bear" Pozdrawiam 'Ravanso
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: Nie tu
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 50+/35+
Poziom mag.: 4
|
![]() Sa 4 nagrody...
1.Demon Armor (def.16) - Takie czerwone cos ![]() 2.SoV - Sword Of Valor (atk.48 def.35+3) - Wykalaczka ![]() 3.Stonecutter Axe (atk.50 def.30+3) - Taki fajna siekierka ![]() 4.Present box - a w nim misio ! Teddy Bear jest tak drogi jak twoja mama ![]() ![]() Koniec ? Oh tak, i co tak trudno ? Z kad to wiem ? UWAGA UWAGA ! Najlepszy informator tibijski w sieci... www.tibia.pl <----- Jestem Fanem ![]() --------------- Dopiski do itemow dla zartow nie bierzcie tego doslownie... I zostawcie ten temat dla noobow... ![]()
"Every Story Precede Forecast... But...Without Hero Can't Be Story..." Kocham Anime ![]() Naruto 220 - Done. Naruto Shippudden - Oglądam. Bleach - Oglądam. Soul Eater - Oglądam. Full Metal Alchemist's - Done. KIBA - Done. Nie pamiętam reszty ![]() Ostatnio edytowany przez Naruto_Norbi - 24-11-2007 o 23:14. Powód: ... |
![]() |