|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia 4ever
Poziom: xx
|
![]() ![]() Zawsze zastanawiała mnie obecnośc tych wysepek, czy mozna tam dojsc, czy tam cos jest(na jednej jest cos szarego jakby "chodnik"), czy odgrywaja jakas role w tibi, czy sa tylko dla urozmaicenia terenu
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Wystarczy poszukać, a znajdziesz o nich coś.
Na północ od Fibula znajduje się Calcanea, a na zachód niestety nie wiem/nie mogłem znaleść. Coś jeszcze dawniej Fibule i Calcanea'e(był tam GS i coś jeszcze) łaczył tunel, który w jakimś updacie usunięto.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Hmm tak jak poprzednik powiedzial wyspa/oby dwie wyspy na polnoc nosza nazwe Calcanea a wyspy na zachod sa nieopisane w zadnej w supprted funsites. Nie mam pojecia co to jest, moze w update przyszly cos tam bedzie (???). Jak bys znalazl jakies info zedytuj temat z checia przeczytam
![]() @Down Thx! ![]() Ostatnio edytowany przez Kokio - 11-05-2007 o 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() @up:
Ten temat był już poruszany na tym forum i była tam wymieniona nazwa wysp znajdujących się na zachód, a co w dodatku na erigu była o niej mowa. ![]() ![]() @edit: Znalazłem! Wyspy na zachód nazywają sie Fearies Heaven, niestety nie ma o nich nic ani w naszej polskiej encyklopedi, jak i na erigu ![]() ![]()
4ever :* Ostatnio edytowany przez Taranka - 10-05-2007 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Mu chodzi o te 2 małe wysepki nad Fibulą i tam rzeczywiście się coś znajduje ...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() podobno tylko calcanea ma nazwę, reszta nie. to szare na calcanea
to nie tylko hodnik ale i domek, a nawet coś wyżej/niżej, jest tam( a przynjmniej był) resp gsa.w którymś update usunięto jedyny tunel na wyspę i od tego czasu nikt(chyba...) nie wie jak się tam dostać ![]() tak trudno poszukać na tibiawiki?-.-
Ostatnio edytowany przez Qapek - 12-05-2007 o 13:46. |
![]() |
![]() |