|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Z przed komputera
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wstęp:
"To nie będzie opowieść o tym skąd się wzięły i w jaki sposób nad światem zaczęły panować potwory. To nie będzie historia o tym jak nowocześnie rozwinięta ludzkość, stała się gatunkiem drugiej kategorii. To jest historia o końcu ludzkiej rasy, o tym, że przegrywamy. Świat został skonsumowany przez potwory. Razem z grupką ocalałych ukrywamy sie w lesnym miasteczku. Ale ja juz nie wytrzymam. Mam na imie Idrael. Dziś będę walczyć. Dziś umrę." PROLOG - PONIŻEJ --- 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. Pomyliłem kierunki xD miało byc w prawo! ![]() 7. ![]() 8. ![]() I poprosze o komentarze, co mam poprawić, a nie jakieś KPSNF, spier***** z tym fake, lub też o drzwiach. Może sie wydawać, że to super hero, ale tak nie jest. @Zeberek Powiedz mi: oni w domach nie mają nic oprócz łóżek, w miasteczu jest 6 osób i oni sobe bezgranicznie ufają. Po cholerę drzwi? @Cloy No nie wiadomo. W pewnej części bedzie zwrot akcji! Ostatnio edytowany przez Darkss - 02-05-2007 o 15:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() co ty pleciesz jaki kpsnf? to jest boskie tylko ech.. gdzie sie drzwi podzialy?chyba ze tak ma byc czekam na new party
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Juz wiadomo o czym bedzie caly fake...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nie wiele to mi powiedziało, ale już w tej chwili jestem w stanie przewidzieć, że będzie to walka dobra ze złem, czyli klasycznie: SuperHero...
No ale nie wnikam, fabularna część to już nie moja działka, tym sie zajmie (o ile nauka do matury mu nie prszeszkodzi) Eerion, a ja sie zajme (jak zwykle) grafiką: Puste te pomieszczenia, zame łóżka, bez mebli, rozumiem że koledzy tzw. minimaliści. Jak już kiedyś powiedziała koleżanka Sexowna Druidka, duże źdźbła trawy nie pasują do klasycznego 7.6. Outfity troche dziwne, szczególnie ten Idreal'a. Scena 2, przed "i" niegdy nie stawiamy przecinka. (I kto to mówi nie?) Trawa na środku drogi? Hmm, a to ciekawe. Na 6, 7 i 8 scenach, po lewej stronie, widać białą kropkę, na krzewie jagody też. A obok drzewa z lewej dwie czarne.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Hmm... Czy ja wiem... Niepotrzebnie napisałeś tamto przed fake'iem. Teraz każdy wie o czym to będzie. Hmm... A ogólnie to nawet nawet.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Edron
Imię: Obstrukciorz
Profesja: Elite Knight
Gildia: RL Maly gruby Knight
Świat: Arcania
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie rozumiem zarazie z tego nic
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Niby prolog,ale to już miejsca można opisać jako "tasiemiec"
I prolog powinien wyjaśnić ową sytuację,a tu nic takiego nie ma,ot idzie se dwóch kolesi na przeszpiegi,i jakiś brodacz ich podpatruje... Jak wrócą,wioska będzie spalona,wkurzą się,pójdą na tułaczekę,szkoląc się na Super Herosów i pod kociec idą razem z podrodze zaprzyjaźnionymi stworkami/ludźmi/kosmitami(nie potrzebne skreślić)i niszczą owego Super Złego w Wielkiej Bitwie,i główny bohater podczas niej ginie. Tak zapewnie będzie wyglądała fabuła..... @Down: O!! Więc pierwszy wątek który ja wymyśliłem będzie taki sam(pewnei zasmiast spalenia wiochy,uwięzi naszych bohaterów ten brodacz) Ostatnio edytowany przez Oerciak - 02-05-2007 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Super bardzo fajne wykonanie. Wiec wyruszyli
![]() ![]() Niemam zastrzezen ale moglbym miec ladniejsza siedzibe ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Muehehehe Zuo ;p Szkoda ze nie ,,Jestem twoim ojcem"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale ozo chozi?
Nie Orci tylko Orki!A jeżeli się uparłeś to Orc'i ponieważ to angielska nazwa i nie odmienia się w J.Polskim. DracoR w 3 screen'ie nie ma nicku. Mogłeś chociaż opisać,że to sen jest,bo na początku się nie połapałem o co chodzi. Pewnie ten drugi koleś jest złą formą tamtego i on nei chce się przyznać do siebie i albo/będą go nawiedzały sny o nim,przez to stanie się złym/wyjdzie z niego/jakieś koszmary robione specjalnie przez tego brodacza(nie potrzebne skreślić)Zgadłem?O jak fajnie ![]() Fabuła za bardzo dla mnie podejrzliwa,i jestem niemal przekonany,że coś podobnego się stanie jak w tym moim opisie ![]() To tyle,kontynuuj,jestem ciekawy historii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Nie ma to jak orki z tibia.de
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Edron
Imię: Obstrukciorz
Profesja: Elite Knight
Gildia: RL Maly gruby Knight
Świat: Arcania
Poziom mag.: 8
|
![]() to nie plagiant... jeśli ma te orgi to pewnie je ktoś udostępnił...
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Przepraszam za offtopa,ale nie mogłem się powstrzymać: Naucz się ortografi bo "orgi" lub "plagiant" wychodzi głupio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Buahahahahahahahaha.... Zabili orki i polozyli sie spac przy drodze. Normalnie jak zule jakieś czy coś
![]()
![]() |