|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: ~~
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Co do profesji Paladyna:
Na wstępie chciałem dodać, zę szukałem podobnego tematu wpisywałem przeróżne hasła w opcji "Szukaj" i znalazło mi nie to czego oczekuję a mianowicie, zaczęło mnie nieźle dopiekać skillowanie na tych Troll'ach w Ab'Dendriel tymi włuczniami... I chciałem spytać czy nie byłoby mi łatwiej nazbierać te 100+ włuczni i pujść na jakiegoś Cyclop'a i na nim trenować włuczniami, piszcie swoje opinie i doradzcie na czym i w jakich ilościach i ekwipunku w ten sposób trenować, lecz chciałem również spytać czy ktoś się orienutuje w tym ile trzeba średnio włuczni na jeden skill (chodzi mi tylko o 60+). ~Ancient_12 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @up
Pytałem do którego skill'a trenować ? Chyba nie..., więc jak już to pisz na temat... -.-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Ja skillowałem w ten sposób (cyc + speary) od 24 lvl'a z 59 shielding i 73 distem (tak się akurat złożyło).
Myśle jednak że dopiero od 45-50 shieldingu można zacząć coś trenić. btw. zgadzam się z Browarrior ponieważ 40-50 dist jest wystarczający (przez ten czas gdy wbijesz 70+ dista mógłbyś mieć już konkretny level, a może już masz ; p) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() Panowie Browarrior i Szmytek
graliscie kiedys pallami?? ja obecenie gram, skillowalem do 55 ,a teraz skill do dupy... Tak wiec Ancient_12 skilluj dopoki ci sie bedzie chcialo (polecam 65-700 napisal 40 rp
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Skillowałem do 37 dista swoim paladynem, potem wbiłem parę distów kamyczkami na rotach, jak miałem lagi. Na 44 lvl'u mam 75 dista i 12% do 76. Czy to tak ciężko zrozumieć, że dist rośnie szybciej podczas expienia?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety musze cie zmartwic, robilem tego palla od 1 lvl ;*
Na 42 lvl dokladnie, mam 72 skilla, padajac 3x po drodze. Koledzy mowili, zebym skillowal do 65-70, ale mi sie nie chcialo... (teraz tez mie sie nie chce)
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Poziom: 33
Skille: 71
Poziom mag.: 12
|
![]() ja mam 66 dista na 24 lvl i 1500 kamieni w depo i ide skilwoac gogo 70 xd dodam ze no pvp i niemzona na monku
![]() Ostatnio edytowany przez xenek - 29-01-2007 o 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() 72 dista na 42 lvl'u na luzie wystarczy, żeby sobie od czasu do czasu zapolować na dragi, ergo masowo huncić guardki. Nie wiem, czego więcej potrzeba do pełni szczęścia :> Jeśli olewasz trening i expisz zawsze, jak jesteś online, to tak lvl, jak i dist leci bardzo fajnie. Grunt to mieć dobrą miejscówkę i pomysł.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wez sobie kolega, ktory moze stawiac monki i idz na geomancer tower (tam jest quest), geomancer bije w monka, ty w geomancera i wszyscy sa happy ;p tylko tam trzeba najpierw wybic kilka dsow @P0nury i tak, jak mi sie skonczy pacc bede skillowac (nie przekonasz mnie) ;p
I <3 Iridia Ostatnio edytowany przez myanato - 29-01-2007 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @myanato - no wiesz, jeżeli grasz na pvp, to masz ten plus, że możesz skillować na monku (i to się może nawet opłacać, jeżeli jest wystarczająco sporo bloodhitów w porównaniu z ilością bh w expie). Ja gram na non-pvp, więc trening mam mocno utrudniony. Często mnie kusi, żeby iść potrenować, ale przecież nie będe z 75 dista na rotach z kamyczkami siedzieć, a minosy non-stop zapchane są.
Poza tym to jest twój wybór i nikt, a na pewno ja, nie może Cię ZMUSIĆ do zmiany zdania. Od siebie życzę tylko, aby ten trening naprawdę Ci się opłacił ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Ja osobiście grałem z kumplem. Każdy z nas całkiem inaczej -.-. Gdy on mial 20 lvl, miał 50 dista bo od 40 nie trenił... Ja mu powiedziałem, że niech expi... ja sobie będę trenił i cię wymine z levlem... wtedy on mnie wyśmiał.... Ja wbiłem w końcu ten upragniony 70 Distance i poszłem expić... Kolega miał już wtedy 31 lvl i dista aż 56, ja miałem lvl 15.... po 2 tygodniach ja miałem 46 lvl i 80 dist bo expiłem sobie na Guardach lub Smokach, a ten biedak miał 38 lvl bo mial niski dist i do tego musiał expić na Cyckach koło Thais, mało Cyców i do tego słaby loot....
Więc ja mówię tak skilluj do 70 Dista i idź dopiero expić... Co do skillowania to jeśli grasz na PvP, niech ktoś ci postawi Monka i treń sobie... jeśli non-pvp, weź sobie dobre eq i idź na Cycki trenić... Proste
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja zrobiłem 60 dista na swiecie pvp (oczywiscie na monku) wydałem na speary okolo 5k i uważam ,że nie opłaca sie robic wiecej niz 45-50 lepiej iść poexpić wtedy wpadnie i skill i lvl kasa.(ja trenuje bo mam nonstop lagi i 5-8 kicków dziennie). Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
40-50 spokojnie wystarcza i expic skil sam wpadnie Ostatnio edytowany przez szmytek - 30-01-2007 o 00:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Chyba raczej poskilluje na cyckach do 65/70 dist, ktoś się orientuje ile tam mi pójdzie włuczni lub kamieni na jeden skill ? xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@BaxCrow Koło 31 lvl'a to ja miałem 66 dista. Trenowałem do 37, potem wbiłem parę distów na lagach kamyczkami, blablabla. Fakt faktem, że poszło bardzo szybko. Gdybym od 70 dista expił na guardach, prawdopodobnie lvl leciał by dużo szybciej, niestety, za cenę dista. Btw., 23:23 You advanced in distance fighting. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @POnury
gz^^ na non-pvp zawsze mozesz isc na geomancera potrenic ;p pozdrawiam
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() @up:
Właśnie chciałbym sie dowiedzieć w którym miejscu pod mount sternum, można wyropować geomancera, aby go ustawić do sciany i trenowac palkiem na non pvp... Prosze o mapke...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Stan: Niegrający
Imię: Lord Duszlik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 120